15 / 05 / 2024

Tendürek Dağı

Tendürek Dağı

Ağrı'da, kar yağışı ve tipi nedeniyle trafiğe kapatılan Tendürek Dağı geçidi, yeniden ulaşıma açıldı. Jandarma ekipleri, çekme halatı ve zincir kontrolü yaparak, araçların geçişine izin verdi.

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Eda Su Toy Özyürek tarafından kuruldu.

Masters Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masters Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Çağlar Özyürek tarafından kuruldu.

Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını satıyor! Değerini gören gözlerine inanamayacak!

Yoğun bir iş temposunu bulunan ve yaz aylarını Bodrum'da geçiren sevilen sanatçı Fatih Ürek, evini satmaya karar verdi. Peki Fatih Ürek'in Bodrum'daki evinin değeri ne kadar? 

Banu Sürek kimdir? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Banu Sürek ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışına neden gitti? Hangi bankada çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? İşte Banu Sürek ile ilgili merak edilen her şey...

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max yürek hoplatan indirimli fiyat etiketiyle BİM'den sonra Teknosa'da!

Türkiye'nin lider teknoloji pazarlarından Teknosa, iPhone 13 Pro Max'i internet sitesinde görücüye çıkardı. iPhone 13 Pro'nun Teknosa'da fiyatı ne kadar? İşte iPhone 13 Pro Max'in 7 Nisan 2023 itibarıyla özellikleri ve fiyat listesi...

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Tempire Otel Turizm Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu1

Tempire Otel Turizm Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Ufuk Tırekı ve Vedat Ekmekci ortaklığında kuruldu.

MG Üst Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Limited Şirketi kuruldu!

MG Üst Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Limited Şirketi Zeki Eren Şenyürek tarafından Esenyurt'ta kuruldu.

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Coşkun tarafından kuruldu.

TÜİOSB’de parsel teslimleri Haziran'da başlayacak! 

Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) Başkanı Gül Akyürek Balta, tarımsal ürün işleme ve gıda sektöründe faaliyet gösteren yatırımcıların kümeleneceği OSB’de Haziran'dan itibaren sanayi parsellerini teslim etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Zeydan Karalar Elazığ'da incelemelerde bulundu!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Elazığ'da incelemeler yaptı. Başkan Zeydan Karalar, “Tüm Türkiye birlik ve beraberlik içerisinde afet dolayısıyla tek yürek oldu" dedi.

Neslihan Atagül Muğla'da köy evi kiralayacak!

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, Engin Akyürek’le ‘Sefirin Kızı’ adlı dizide başrolü paylaşacak. Atagül, setin kurulacağı Muğla’da kendine ev kiralayacak.

Akyürek İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Lojistik Orman Ürün Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde kuruldu.

Tendürek Dağı Haberi

Tendürek Dağı

Doğubayazıt ilçesinde kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan Tendürek Dağı geçidi, yeniden açıldı.


Bölgede etkili olan yoğun kar yağışı dolayısıyla dün trafiğe kapanan ve Doğubayazıt-Van ulaşımını sağlayan Tendürek Dağı geçidinde, karayolları ekiplerince karla mücadele çalışması yapıldı.


Yaklaşık 20 saat süren çalışma sonucunda geçit yeniden ulaşıma açıldı.


Jandarma ekipleri, çekme halatı ve zincir kontrolü yaparak, araçların  geçişine izin verdi.


Karayolları yetkilileri, Tendürek Dağı güzergahında birkaç gün kar yağışı ve tipinin etkili olacağını, sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda...