03 / 05 / 2024

Tenik Yapı Expo Turkey by Qatar Fuarı

Tenik Yapı Expo Turkey by Qatar Fuarı

17 Ocak'ta kapılarını açan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Expo Turkey by Qatar Fuarı çıkarma yaptı. Teknik Yapı, fuarda 4 dev projesiyle fuarda boy gösterdi...

Property Expo önderliğinde Türkiye'nin ilk gayrimenkul festivali yapıldı!

Emlak sektörünün kalbi Property Expo önderliğinde gerçekleştirilen Türkiye'nin gayrimenkul sektörüyle attı. 

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Hatay EXPO 2021'in düzenleneceği alanda inşaat hız kesmiyor!

Hatay'da, "Medeniyetler Bahçesi" temasıyla 10 Aralık 2021-30 Mayıs 2022'de yapılacak EXPO 2021'in gerçekleşti alan tanıtıldı.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Türk yapı sektörü Afrika için buluşuyor!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, yapı sektöründe birçok fırsat yaratacak...

Turkey Expo by Qatar için geri sayım başladı!

16 – 18 Ocak 2019 tarihinde üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Turkey Expo by Qatar Fuarı ile Türk – Katar ticari ilişkilerine yönelik önemli atılımlar yapılacak.

Vam Expo Yapı İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vam Expo Yapı İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Karayer tarafından kuruldu.

Expo Turkey by Qatar'da 150 milyonluk gayrimenkul satıldı!

17-19 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar fuarında 150 milyon TL’lik gayrimenkul satışı yapıldı. 

Katarlı yatırımcılar İstanbul'a geliyor!

Teknik Yapı, EXPO Turkey by Qatar Fuarı'na katıldı. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım, "Şimdi Katarlı yatırımcılar projeleri yerinde görmek ve incelemek için İstanbul’a geliyor." dedi. 

Expo Turkey by Qatar’da Türk firmalara yoğun ilgi!

Expo Turkey By Qatar’da Türk şirketlerine 5 milyar dolarlık yatırım fırsatı sunulurken başta gayrimenkul sektörü olmak üzere bilişim, gıda ve yapı malzemesi dahil 7 ana sektörde ihracata yönelik bir çok önemli adım da atıldı.

Teknik Yapı 4 projesiyle Katar'da boy gösterdi!

17 Ocak'ta kapılarını açan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Expo Turkey by Qatar Fuarı çıkarma yaptı. Teknik Yapı, fuarda 4 dev projesiyle fuarda boy gösterdi...

Teknik Yapı Alsancak Projesi 3 ay sonra satışta!

Katar'ın başkenti Doha'da başlayan 2. Expo Turkey by Qatar, 19 Ocak'ta sona erecek. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, fuarda Alsancak Projesi'ni tanıttıklarını söyledi.

2. Expo Turkey by Qatar, 17-19 Ocak'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) ana partnerliğini üstlendiği 2. Expo Turkey by Qatar, 17-19 Ocak 2018’de Katar’ın başkenti Doha’da yapılacak.

Tenik Yapı Expo Turkey by Qatar Fuarı Haberi

Tenik Yapı Expo Turkey by Qatar Fuarı

Teknik Yapı, Expo Turkey by Qatar Fuarı'na 4 prohesiyle katıldı. Teknik Yapı, yurt dışı yatırımcıların artan ilgisi sayesinde devam eden projelerini ve satışa sunacağı İzmir projesini fuarda görücüye çıkardı. 

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Körfez ülkelerinden gelen talebin her geçen gün artığını söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Deluxia Park Business, Deluxia Park Residence, Uplife Kadıköy, Yıldızlı Bahçe ve İzmir Alsancak’ta başlayacak yeni projesini tanıttıklarını açıkladı.

Umut Durbakayım, Yabancıların konuta ilgisinin 4 yılda artarak devam ettiğini ve 2017'de yabancıya satışların 20 binin üzerine çıktığını söyledi. Durbakayım, özellikle Körfez ülkelerinden gelen taleplerin bu artışta etkili olduğunu vurguladı. 

Yabancıya satışların yüzde 50’sine yakın kısmının Körfez bölgesinden gerçekleştiğinin de altını çizen Durbakayım, bölgede kilit noktada yer alan Katar’ın bu kapsamda önemli...