04 / 05 / 2024

Teona Ümitköy konut projesi

Teona Ümitköy konut projesi

Teona Ümitköy Konutları 29 katlı tek blok ve 35 katlı üç blok olarak yükseliyor. Projedeki ödeme kampanyasına göre yüzde 50 peşinat verildiğinde 50 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

GABORAS Çekmeköy konut projesinde ön satışlar başladı!

GABORAS, Çizmeci İnşaat’ın Çekmeköy’de yeni başlayacağı konut projesinde ön satışlar başladı. GABORAS üyelerine özel ekstra indirimler ve avantajlar sunulacağı açıklandı.

Artbahçe Çekmeköy konut projesinde tapu hemen teslim! Yaşam resmen başladı...

Anadolu Şehircilik Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Artbahçe Çekmeköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Hemen tapu teslim edilen projede yaşan ise başladı.

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar?

Ulusoy İnşaat tarafından inşa edilen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından istanbul Sefaköy'de hayata geçirilen Sinpaş Boulevard'ta 20 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı başladı. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy konut fiyatları ne kadar? Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi.

İzmir Örnekköy 4. Etap kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

İzmir Örnekköy'de alt yapı çalışmaları devam kentsel dönüşüm projesinin dördüncü etabı için S.S. İş İnsanları Örnekköy Konut Yapı Kooperatifi ile sözleşme imzalandı. İmza töreni İZBETON merkez şantiyesinde yapıldı. 

Tahincioğlu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy konut projesi için düğmeye basan Tahincioğlu, yatırımlarına devam ediyor. Firma yıl sonuna kadar Göcek projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Nidapark Çengelköy'ün temeli atıldı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından 1 milyar TL yatırımla hayata geçirilen Nidapark Çengelköy konut projesinin temeli atıldı. 

Konut devi Deutsche Wohnen’a hukuk tokadı!

Ekonomi Mühendisi Mehmet Y., konut devi Deutsche Wohnen’a ev kiralamak için başvurdu, reddedildi. Başvuruyu Alman bir isimle yeniden yaptı ve başvurusuna olumlu yanıt aldı. Irkçı şirkete ise ceza kesildi.

Sea Pearl Ataköy konut fiyatları 2018!

Ataköy No:1'de inşa edilen Sea Pearl  Ataköy projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Çekmeköy konut piyasasında ikinci bahar yaşanıyor!

Anadolu yakasının yıldızı Çekmeköy, metro hattı ve Kuzey Anadolu Otoyolu projesiyle ikinci baharını yaşıyor.

Teknik Yapı Uplife Kadıköy konut fiyatları ne kadar?

"Aradığın ev bu ev" sloganıyla basına tanıtılan Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesinde 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor..

Nef Koruköy Konut Projesi!

Nef Koruköy Konut Projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirildi. Proje Nef Çekmeköy'ün 3. etabı olarak yükselecek...

Teona Ümitköy konut projesi Haberi

Teona Ümitköy konut projesi

19 bin 700 metrekare alana sahip Teona Ümitköy projesi toplam 570 daireden oluşuyor. Projede 1+1, 2+1 ve 4+1 daire alternatiflerine yer veriliyor. 


Kartallar İnşaat tarafından hayata geçirilen Teona Ümitköy Evleri, 29 katlı bir blok ve 35 katlı üç blok olarak planlandı. Teona Ümitköy projesi  Ankara Ümitköy'de hayata geçirildi. 


Teona Ümitköy projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor. Projede teslimler bu yılın Temmuz ayında gerçekleşecek. 


Teona Ümitköy fiyatları 2017 listesi!


1+1'ler 570 bin TL ile 648 bin TL

2+1'ler 625 bin TL ile 844 bin TL

4+1'ler 1 milyon 126 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor. 


Ankara Teona Ümitköy Evleri'nde, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu gibi olanaklar da sunuluyor.


Adres : 8. Cadde 2555. Sokak No:1 (Kermes...