07 / 07 / 2024

Teos Marina açıldı mı

Teos Marina açıldı mı

Seferihisar Sığacık'ta bulunan Teos Marina, yeni atanan yönetiminin aldığı kararla tel örgülerini kaldırarak kapılarını halka açtı. Teos Marina, 2012'de dünyadaki onuncu, Türkiye'deki ikinci '5 Mavi Yıldız'lı marina olmaya hak kazanmıştı.

Marina Ankara için Konya'da tanıtım ofisi açıldı!

Sinpaş Yapı, başkent Ankara'da önemli bir proje hayata geçiriyor. Türkiye'nin temalı en büyük 2 bin 550 konutluk projesi olan Marina Ankara için Konya'da bir tanıtım ofisi açıldı.

Sinpaş Marina Ankara tanıtım ofisi açıldı!

Sinpaş Yapı, yeni Marina Ankara Tanıtım Ofisi 15 Kasım tarihinde açıldı. Ofiste 600 kişinin hazırladığı mega maket bulunuyor.

Teos Marina kapılarını açtı!

Seferihisar Sığacık'ta bulunan Teos Marina, yeni atanan yönetiminin aldığı kararla tel örgülerini kaldırarak kapılarını halka açtı. Teos Marina, 2012'de dünyadaki onuncu, Türkiye'deki ikinci '5 Mavi Yıldız'lı marina olmaya hak kazanmıştı.

BigChefs'in 26. şubesi Bodrum Marina Vista Otel'de açıldı!

Marina Vista Otel'in bünyesinde hizmete giren restoran zinciri BigChefs'in 26'ıncı şubesi Bodrum'da açıldı. Restoranın kurucu ortağı Gamze Cizrell, ''Otelle iyi bir işbirliği içindeyiz'' dedi.

Tuzla Viaport Marina açıldı!

İstanbul Tuzla’da Türkiye’nin vizyon projelerinden biri olan Viaport Marina kapılarını açtı.Türkiye’ye yakışan proje yaptıklarını kaydeden Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “Biz İstanbul’a, İstanbul bize çok yakıştı” dedi.

Tren, Çeşme Alaçatı Port Marina'da açıldı!

Eğlence mekanı Tren, İzmir ve Kuşadası'ndan sonra Çeşme Alaçatı Port Marina'da hizmete açıldı. Açılış gecesini görkemli bir parti ile gerçekleştiren Tren, eğlenceyi sevenlerin akınına uğradı.

Dap Yapı İst Marina projesinin www.istmarina.com.tr internet sitesi açıldı!

Dap Yapı İst Marina projesinin www.istmarina.com.tr internet sitesi açıldı. Kartal Sahili'nde yükselen İst Marina projesinde daire teslimleri 36 ay içerisinde yapılıyor...

Shelly Restaurant açıldı!

Doğuş Grubu’nun satın aldığı İstanbul’un en gözde restaurantlarından Lacivert’in yazlık mekanı Shelly, Bodrum Yalıkavak Marina’da açıldı. Lacivert’ten farklı bir konsept oluşturulan Shelly’de kabuklu deniz mahsullerinden oluşan zengin bir menü var...

Seferihisar'da Teos Marina açıldı

`Türkiye'nin ilk yavaş şehri' unvanına sahip Seferihisar'a bağlı Sığacık Köyü kıyısındaki Teos Marina hizmete girdi

Villeroy&Boch - Bulthaup, Nişantaşı'nda açıldı!

Villeroy & Boch - Bulthaup mağazasının dördüncüsü Nişantaşı'nda açıldı

Arthur&Miller Real Estate'in Bahçeşehir Ofisi açıldı!

Arthur & Miller Real Estate'in yeni franchise ofisi Bahçeşehir'de hizmete açıldı

Dünyanın ilk çöp oteli Roma'da açıldı!

Dünyanın çöpten yapılan ilk oteli İtalya'nın başkenti Roma'da açıldı

İbrahim Kutluay Spor Salonu hizmete açıldı!

Kuleli İlköğretim Okulu içinde yaptırılan İbrahim Kutluay Spor Salonu törenle hizmete açıldı

Teos Marina açıldı mı Haberi

Teos Marina açıldı mı


Seferihisar Sığacık'ta bulunan Teos Marina, yeni atanan yönetiminin aldığı kararla tel örgülerini kaldırarak kapılarını halka açtı. The Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından 2011'de Uluslararası Kalite Standartları çerçevesinde yüksek kalite bağlama, teknik, güvenlik, temizlik ve sosyal tesisleri ile "5 Altın Çıpa" kalitesinde hizmet veren marinalar arasına girmeyi başaran Teos Marina, 2012'de dünyadaki onuncu, Türkiye'deki ikinci '5 Mavi Yıldız'lı marina olmaya hak kazandı. Denizde 480, karada 80, kanal rıhtımında ise 30 küçük tekne kapasitesiyle hizmet veren marinada, 2015 yılı Ağustos ayında yaşanan görev değişikliğiyle genel müdürlüğe atanan Fatih Dağıstanlı, halkın marinaya girişini engelleyen tel örgüleri sökerek, marinanın halkla buluşması için ilk adımı attı. Çalışmada, Seferihisar halkıyla ve ziyaretçilerle marinayı bütünleştirmek için teknelerin bulunduğu kıyı kesimi çitle çevirerek halkın marinaya girişini sağlayacak...