30 / 07 / 2024

Teos Marina açılış

Teos Marina açılış

Seferihisar Sığacık'ta bulunan Teos Marina, yeni atanan yönetiminin aldığı kararla tel örgülerini kaldırarak kapılarını halka açtı. Teos Marina, 2012'de dünyadaki onuncu, Türkiye'deki ikinci '5 Mavi Yıldız'lı marina olmaya hak kazanmıştı.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılıyor!

Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın VIP açılışı, 2 Mayıs tarihinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımı ile yapılacak.

Teos Marina kapılarını açtı!

Seferihisar Sığacık'ta bulunan Teos Marina, yeni atanan yönetiminin aldığı kararla tel örgülerini kaldırarak kapılarını halka açtı. Teos Marina, 2012'de dünyadaki onuncu, Türkiye'deki ikinci '5 Mavi Yıldız'lı marina olmaya hak kazanmıştı.

Çipura marina: Viaport Marina açılıyor!

Via Properties tarafından 1 milyar lira yatırımla İstanbul Tuzla’da inşa edilen Viaport Marina, 3 etabıyla 29 Mayıs’ta kapılarını açıyor. Via Properties, 'insanları denizle barıştırmayı' amaçlıyor.

Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor!

Via Properties'in Tuzla’da hayata geçirdiği 1 milyar liralık Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor. 750 yat kapasitesi bulunan marinada yıllık kiralar ise 2 bin 800 Euro’dan başlıyor.

Tuzla Viaport Marina açılışına son 10 gün!

Türkiye'nin dev projeleri arasında yer alan ve 1 milyar liralık yatırım bedeli bulunan Tuzla Viaport Marina, kapılarını ziyaretçilere 29 Mayıs'ta açmaya hazırlanıyor.

1 milyar TL'lik yatırım Viaport Marina açılıyor!

Dünyanın 6 fonksiyonlu tek marinası iddiası taşıyan Viaport Marina'nın inşaatı tamamlandı. Viaport Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, 750 tekne kapasitesine sahip marinasıyla açılıyor.

Bodrum Güllük Marina açılış tarihi belli oldu!

Egesu Marina tarafından 60 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek olan Güllük Marina'nın 15 Ekim'de hizmete açılması planlanıyor..

Viaport Marina'nın oteli 2016 yılının yazına yetişecek!

Türkiye’nin en yeni marinası Viaport Marina, açılışa gün sayıyor. Dünyanın ve Türkiye’nin eşsiz tasarımlı projesi Viaport Marina, Mayıs ayında kapılarını açıyor. Otel ve akvaryum ise 2016 yaz sezonunda açılacak.

Viaport Marina ne zaman açılıyor?

Via Properties tarafından 1 milyar TL'lik yatırımla Tuzla'da hayata geçirilen Viaport Marina'da açılış hazırlıkları tamamlanmak üzere. 156 adet alışveriş ünitesi ve 35 oyuncaktan oluşacak tema park Mayıs ayında açılacak..

Tuzla Marina açılışa hazırlanıyor!

Tuzla Belediyesi, 2014 yılında çok sayıda projesini hayata geçirerek dolu dolu bir yıl yaşadı. Vizyon projeleri arasında yer alan Tuzla Marina da 2015 yılında hizmete açılacak..

Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor!

Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Tuzla Marina, Mart 2015'te açılıyor. Marinada 2 bin kişi çalışacak. Tuzla Marina'daki istihdam ve kariyer imkânından Tuzla'da oturanlar yararlanacak..

Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor!

Türkiye’nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Anadolu Yakası Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor. Marinada AVM, tema park ve otel de ter alacak.

Wyndham İstanbul Kalamış Marina'da çocuklara özel SPA açılıyor!

Wyndham İstanbul Kalamış Marina'da hizmete giren Shape Kids Club, çocukların yaş gruplarına özel ekipmanlar ile çocuklara spor alışkanlığını aşılıyor...

Teos Marina açılış Haberi

Teos Marina açılış


Seferihisar Sığacık'ta bulunan Teos Marina, yeni atanan yönetiminin aldığı kararla tel örgülerini kaldırarak kapılarını halka açtı. The Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından 2011'de Uluslararası Kalite Standartları çerçevesinde yüksek kalite bağlama, teknik, güvenlik, temizlik ve sosyal tesisleri ile "5 Altın Çıpa" kalitesinde hizmet veren marinalar arasına girmeyi başaran Teos Marina, 2012'de dünyadaki onuncu, Türkiye'deki ikinci '5 Mavi Yıldız'lı marina olmaya hak kazandı. Denizde 480, karada 80, kanal rıhtımında ise 30 küçük tekne kapasitesiyle hizmet veren marinada, 2015 yılı Ağustos ayında yaşanan görev değişikliğiyle genel müdürlüğe atanan Fatih Dağıstanlı, halkın marinaya girişini engelleyen tel örgüleri sökerek, marinanın halkla buluşması için ilk adımı attı. Çalışmada, Seferihisar halkıyla ve ziyaretçilerle marinayı bütünleştirmek için teknelerin bulunduğu kıyı kesimi çitle çevirerek halkın marinaya girişini sağlayacak...