04 / 05 / 2024

Tepe Aura satılık daire

Tepe Aura satılık daire

Tepe Aura’da, 160 yıllık meşe ağacının gölgesinde, hikayesiyle tüm masalları gölgede bırakacak yepyeni bir hayat başlıyor. Lansman öncesi satışların başladığı projede fiyatlar 663 bin TL ile 1 milyon 962 bin TL arasında değişiyor.

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde inşa edilen Sinpaş Koru Aura projesinde 2+1 ve 5+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Çekmeköy Tepe Aura satılık ev!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen Tepe Aura projesi Tepe İnşaat imzası taşıyor. Projede 2+1'den 3+1 dublekse kadar daire tipleri sunuluyor...

Ömerli Tepe Aura satılık daire!

Toplam 98 adet konuttan meydana gelen Ömerli Tepe Aura satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor.

Tepe Aura Çekmeköy satılık daire!

Toplam 96 daireden meydana gelen Tepe Aura Çekmeköy satılık daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor.

Moment Beştepe Yenimahalle satılık!

Moment Beştepe Yenimahalle satılık ofis alanları 83 metrekareden başlıyor. 80 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje Esenboğa Havaalanı'na 30 kilometre mesafede yer alıyor.

Ankara Moment Beştepe satılık!

Ankara Moment Beştepe satılık ofis teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Kızılay'a 7,4 kilometre uzaklıkta olan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Moment Beştepe satılık ofis!

Moment Beştepe satılık ofis alanları minimum 70 metrekare olarak tasarlandı. İnşaat alanı 87 bin metrekare olarak belirlenen proje 2 blok halinde inşa edilecek.

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis!

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis büyüklükleri 79 ile 198 metrekare arasında değişiyor. Lansmanı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor.

Moment Yapı Moment Beştepe satılık!

Moment Yapı Moment Beştepe satılık ofis alanları 70 metrekareden başlıyor. İnşaat alanı 87 bin metrekare olarak belirlenen proje Ankara Yenimahalle'de yükselecek.

Trabzon N Tepe Konutları satılık!

Trabzon N Tepe Konutları satılık daireleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Trabzon N Tepe projesinde toplam 116 daire bulunuyor.

Park Mozaik Tepe satılık daire!

Park Mozaik Tepe satılık daireleri 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekte sunuluyor. Toplam 74 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alan proje 10 blok ve 3 kule halinde yükseliyor.

Relux Heights 173 Tepeüstü satılık daireler!

Altunbüken İnşaat İstanbul Ümraniye'nin Tepeüstü mevkiinde Relux Heights 173 projesini hayata geçiriyor. Xpand, Flexx, Club ve Kidz bölümleri bulunan Relux Heights 173 Tepeüstü satılık daireler hakkında detaylar henüz kesinleşmedi.

Özak GYO Hayat Tepe projesi satılık!

Özak GYO Hayat Tepe projesi satılık daire sahibi olmak isteyenler ödemelerde banka kredisi kullanabiliyor. İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa bölgesinde inşa edilen projede konut satışlarına devam ediliyor...

Tepe Aura satılık daire Haberi

Tepe Aura satılık daire

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Tepe İnşaat, Çekmeköy-Ömerli’de yeni bir projeye imza atıyor. Ömerli Sırapınar’da, 3. köprü bağlantısının hemen yanında, her penceresinden yeşilin göründüğü proje villa konforu ve ferahlığını daireye taşıyor.


160 yıllık dev meşe ağacının çevresinde konumlanan Tepe Aura şehrin kalabalığının, gürültüsünün, stresinin uğramadığı ancak şehre ulaşımının da bir o kadar yakın bir konumda yer alıyor. Toplamda 98 konutun yer aldığı Tepe Aura’da fiyatlar 843 bin TL ile 1 milyon 961 bin TL arasında değişiyor.


16 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen ve 3'er katlı 16 bloktan oluşan Tepe Aura'da alanları; 106 metrekare ile 199 metrekare arasında değişiklik gösteren 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 ve 3+1 dubleks tipinde daireler bulunuyor.


Doğa ile iç içe bir yaşam…

Tepe Aura hakkında...