02 / 05 / 2024

tepe home türkiye şube sayısı 2020

tepe home türkiye şube sayısı 2020

Tepe Home, yatırımlarını sürdürüyor. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, 2020 yılı başında yurt içinde üç yeni mağaza açmayı planladıklarını ifade etti...

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Emlak, lojistik, ithalat, ihracat ve proje üretimi alanlarında hizmet veren Almanya merkezli Einz A Group’un inşaat kolu olan Einz A Home Türkiye pazarına geliyor. İşte Einz A Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sönmez'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Tepe Home Panora AVM mağazası açıldı!

Tepe Home Türkiye'de 17 Ankara'da ise 6. mağazasını Panora AVM'de hizmete açtı...

Weltew Home 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de açtı!

Koronavirüs sebebiyle yaşanan pandemi günlerinde de yatırımlarına hızla devam eden Weltew Home, Türkiye’deki 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de hizmete açtı.  

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Tepe Home 16 mağazasını sağlık önlemleriyle açtı!

1 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yer alan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açan Tepe Home Türkiye’de 17. Mağazasını Panora AVM’de; 18. Mağazasını ise Modoko’da Haziran 2020 içerisinde açacak.

Tepe Home 365 AVM’de mağaza açtı!

Türkiye'de açtığı mağazalarıyla adından söz ettiren Tepe Home, Ankara’da bulunan beşinci mağazasının kapılarını 365 AVM’de açtı.

Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla şıklığı bir adım ileriye taşıyan Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de hizmete açtı.

Tepe Home Arnavutluk’ta ilk mağazasını açtı!

Tasarımlarıyla fark yaratan Tepe Home, Balkan Ülkesi Arnavutluk’ta mobilya sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Firma, Arnavutluk’ta ilk mağazasının açılışını yaptı.

Beştepe Kütüphanesi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Toplantısı'nda yaptığı açıklamada "Türkiye'de büyük bir kütüphanemiz yoktu. 5 milyon ciltlik bir kütüphane yaptık. Birkaç ay sonra açılacak." ifadelerini kullandı

Türkiye’nin en büyük kütüphanesi Beştepe Külliyesi’nde inşa ediliyor!

Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin arazisine devâsâ bir kütüphane ile bir de kültür merkezi hayata geçiriliyor. Türkiye’nin en büyük kütüphanesi Beştepe Külliyesi’nde inşa ediliyor.

tepe home türkiye şube sayısı 2020 Haberi

tepe home türkiye şube sayısı 2020

Yarım asırı geride bırakan Tepe Home, sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor. 60 bin metrekare kapalı alanda üretimini sürdüren firma, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yeni mağazalar açmayı planlıyor.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Bilkent Holding  çatısı altında faaliyetlerini sürdüren tepe Home, Türkiye genelinde toplam 17 mağazasıyla hizmet veriyor.

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, 2020 yılı başında yurt içinde üç yeni mağaza, yurt dışında ise bir yeni bayiliğin hizmete girdiğini belirterek, yıl sonuna kadar yurt içinde dört yeni mağaza daha açmayı planladıklarını, ayrıca yurt dışı bayilik görüşmelerinin de sürdüğünü söylüyor. Levent Çapan, Tepe Home'un yeni hedeflerini anlattı.

Mağaza sayınız ve ürün çeşitliliğiniz hakkında bilgi verir misiniz?

"Türkiye genelinde toplam 17 mağazamız bulunuyor. 2020 yılı içinde en az 4 mağaza daha açmayı...