27 / 04 / 2024

tepe inşaat Ali Haydar Kurtdarcan

tepe inşaat Ali Haydar Kurtdarcan

Tepe İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan Ali Haydar Kurtdarcan kimdir? Ali Haydar Kurtdarcan'ın iş ve eğitim hayatı hakkındaki detaylar ile tepe inşaat projeleri bu haberde...

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Bursa'da inşasına başlanan fakat yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin tasfiye edilmesi nedeniyle duran Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinin inşaatı tam gaz!

Üsküdar Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi ile inşaatı süren Kirazlıtepe dönüşüm bölgesinin ilk etabındaki 500 konutun inşası hızla devam ediyor.

Adıyaman Koçali Barajı'nın inşaatı meclis gündeminde!

Adıyaman'daki Koçali Barajı inşaatı nedeniyle baraj gölü altında kalan bazı yerleşim yerlerinin yerinin değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sama Tepe İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Tepe İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad  Youssef Matouk, Mohammad Zınah, Mohammad Ezat Aldalı ve Khaled Alkılanı ortaklığında kuruldu.

Tepe İnşaat, Capital 500'de 89'ncu sıraya yükseldi!

Tepe İnşaat, Capital500 – Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması'nın sonuçlarına göre genel sıralamada 89’uncu sırada yer aldı

Tepe İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Tepe İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün 490 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tepe İnşaat'tan kentsel dönüşüme bina tamamlama sigortası formülü!

Tepe Aura projesiyle gayrimenkul sektörünün ilk “Bina Tamamlama Sigortası”na imza atan Tepe İnşaat bu uygulamayı kentsel dönüşüm projelerine taşımak için hazırlanıyor. 

Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak!

İstanbul Avrupa Güneşli'de eski İçdaş arazisinde hayata geçirilecek olan Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak.

Tepe İnşaat Amerika pazarında!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından olan Tepe İnşaat, ABD pazarına yöneldi. Firma, Miami, Washington ve Boston'da konut inşaatına başlayacak.

Tepe İnşaat tepe Aura adres bilgisi!

Ön taleplerin toplandığı Tepe Aura projesi Tepe İnşaat imzası taşıyor. 96 daireye yer verilen projede dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

tepe inşaat Ali Haydar Kurtdarcan Haberi

tepe inşaat Ali Haydar Kurtdarcan

Ali Haydar Kurtdarcan kimdir?

Tepe İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Kurtdarcan, ODTÜ İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu.


1987 yılında Tepe İnşaat Sanayi A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başlayan Ali Haydar Kurtdarcan, 2001 yılında Genel Müdür olarak atandı.


Ali Haydar Kurtdarcan, 2005 yılından bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini  sürdürüyor. Ali Haydar Kurtdarcan, aynı zamanda İDO Yönetim Kurulu Başkanı ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı’dır.


Tepe İnşaat projeleri..

Nar Life

Narcity Life

Tepe Prime

Maltepe Projesi




Nar Life Tepe İnşaat'ta stüdyo daireler 194 bin TL!
Tepe Park Villaları'nda 3+2 konutlar 950 bin...