04 / 05 / 2024

tepe inşaat and kozyatağı

tepe inşaat and kozyatağı

AEH Anadolu Gayrimenkul Yatırımları'nın İçerenköy'de bulunan taşınmazının üzerinde hayata geçirilecek "AND Kozyatağı" projesinin inşaatı ve ilgili mühendislik işlerinin yapılması için Tepe İnşaat Sanayi A.Ş. ile Ana Yüklenici Sözleşmesi imzalandı...

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Mustafa Andıç: İnşaat malzemelerine erişilemezse yeni projeler azalacak!

İMKON'un yüksek çimento fiyatlarına karşı başlattığı iş bırakma eylemine İMSİAD'dan destek geldi. İMSİAD'ın Başkanı Mustafa Andıç, “Yeni projeler azalıyor. Bu noktada inşaatı devam edenler malzemeye erişemezlerse yeni projeler iyice azalacak.” dedi.

ABD'de inşaat sektöründe istihdam kaybı yaşandı!

ABD Çalışma Bakanlığı'nın açıkladığı Şubat 2021'e ilişkin istihdam raporuna göre, eğitim, inşaat ve madencilik sektörlerinde ise istihdam kaybı yaşandı. 

Kahramanmaraş'taki Andırın Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Andırın ilçesinde inşa edilen Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandığını dile getirdi.

İnşaat ve gayrimenkulde kısa vadeli kırılganlıklar yaşandı!

Merkez Bankası uzmanlarının hazırladığı “Covid-19 Salgınının Firma Likiditesine Etkileri” başlıklı çalışmaya göre, kısa vadeli kırılganlıkların sinema, bilgi hizmet faaliyetleri, gıda, mineral madde, enerji, inşaat, gayrimenkul sektörlerinde yaşandı.

Almanya'da en çok iflas başvurusu inşaat sektöründe yaşandı!

Almanya'da 2020 Ekim ayında yapılan 170 iflas başvurusunun 134'ü inşaat sektöründen oldu. 

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 1.2 arttı!

Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; "İmalat ve inşaat sektörlerinin Kasım ayı üretimlerinde artış yaşandı.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi yüzde 14,2 arttı!

Türkiye İMSAD tarafından, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporu açıklandı. Rapora göre, inşaat malzemesi sanayi üretiminde yüzde 14,2 oranında hızlı bir büyüme yaşandı.

İnşaat sektöründe yatırım çanları çalıyor!

Son 2 yılı durgun geçiren inşaat sektöründe, Kovid-19 salgını sonrasında yatırımlar yükseliyor. Yılın ilk 6 ayında ruhsat alınan yeni bina sayısında yaklaşık iki kat artış yaşandı. Özel sektör de yılsonuna kadar beklettiği milyonluk projelerini raflardan indireceğini duyurdu.

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 4.3 azaldı!

Almanya'da temmuzda enerji ve inşaat hariç sanayi üretiminin 2,8 arttığını gösterdi.  Sanayi dışında, enerji üretiminde 0,6 ve inşaatta 4,3 azalma yaşandı

Kovid-19 inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgını birçok sektörü ve birçok şirketi olumsuz etkiledi. İnşaat sektöründe de pek çok proje ve yatırım ertelendi. Peki inşaat sektöründe koronavirüs salgını sürecinde neler yaşandı? İşte detaylar...

tepe inşaat and kozyatağı Haberi

tepe inşaat and kozyatağı


Yazıcılar Holding tarafından yapılan açıklama şöyle:


Bağlı ortaklıklarımızdan AEH Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 3126 ada, 145 parseldeki  taşınmazının üzerinde gerçekleştireceği "AND Kozyatağı" projesinin inşaatı ve ilgili mühendislik işlerinin yapılması için 03 Mart 2014  tarihinde Tepe İnşaat Sanayi A.Ş. ile Ana Yüklenici Sözleşmesi imzalamıştır. Yaklaşık 73.000 metrekare inşaat ve 35.000 metrekare kiralanabilir alana sahip olacak olan sözkonusu A+ ofis projesinin inşaatı ile ilgili tüm resmi izinler...