28 / 04 / 2024

tepe mesa Ankara Yaşamkent Park Mozaik nerede

tepe mesa Ankara Yaşamkent Park Mozaik nerede

6 katlı on apartman ve üç kulenin yer aldığı Ankara Yaşamkent Park Mozaik adres bilgileri şöyle: 3296 Caddesi Yaşamkent-Ankara. Projede yer alan dairelere sahip olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor...

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Tepe Home 365 AVM’de mağaza açtı!

Türkiye'de açtığı mağazalarıyla adından söz ettiren Tepe Home, Ankara’da bulunan beşinci mağazasının kapılarını 365 AVM’de açtı.

Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla şıklığı bir adım ileriye taşıyan Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de hizmete açtı.

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

Mesa Mesken Göksu satış ofisi!

Ankara Eryaman Göksu'da yükselecek olan Mesa Mesken Göksu projesi konut, ofis ve ticari alanlardan oluşacak. Proje için ön talep toplanıyor...

Mesa Mesken Göksu projesi geliyor!

Ön talep toplanan Mesa Mesken Göksu projesinde konut, ofis ve ticari alanların yer alması öngörülüyor. Proje Ankara  Eryaman Göksu'da konumlandırılıyor.

Mesa Göksu ön talep topluyor! Yeni Proje!

Mesa Mesken Ankara Eryaman Göksu'da yeni proje üretmeye hazırlanıyor. Mesa Göksu projesinde ön talepler toplanıyor.

Mesa 48 yılda 97 bin konut üretti!

Temelleri 1769 yılında Ankara'da atılan MESA, bugüne kadar yaklaşık 11 milyon metrekarelik alanda 97 bine yakın konuta imza attı. Mesa 2017 yılında toplam sekiz güncel proje geliştirdi.

Mesa Koza 66 davetlileri ile buluştu!

‘Kalite’ ve ‘güven’in adresi, gayrimenkul sektörünün köklü markası MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66 projesi ev sahipliği yaptığı etkinliklerle vadettiği yaşamı yansıtmaya devam ediyor.

Park Mozaik barbekü partisi yarın!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi yarın yapılacak.

MESA KOZA 66 açık sinema etkinliği yarın!

MESA tarafından Ankara'nın Gaziosmanpaşa ilçesinde hayata geçirilen MESA KOZA 66 projesinin yaz etkinlikleri açık hava sineması ile devam ediyor. Açık hava sinema gösterimi yarın gerçekleşecek.

Park Mozaik barbekü partisi 23 Temmuz'da!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi 23 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Tepe Home ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı!

Konsept mağazalar olarak adlandırılan ‘Pop-up’ Geçici mağazacılık Avrupa ve Amerika’da birçok marka tarafından yaygın olarak kullanılıyor. Tepe Home ise ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı.

tepe mesa Ankara Yaşamkent Park Mozaik nerede Haberi

tepe mesa Ankara Yaşamkent Park Mozaik nerede

Mesa Mesken ve Tepe İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Ankara Yaşamkent Park Mozaik adres bilgileri öncesinde projenin diğer detaylarına geçelim.


6 katlı on apartman ve üç kulenin yer aldığı Yaşamkent Ankara Park Mozaik'te teslimler Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek. 


Ön talep sürecinin devam ettiği Ankara Yaşamkent Park Mozaik adres bilgileri şu şekilde: 3296 Caddesi Yaşamkent-Ankara..



2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Ankara Park Mozaik Yaşamkent, 74 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Ankara Yaşamkent bölgesinde hayata geçirilen Yaşamkent Park Mozaik Evleri, Doğa Koleji'nin karşısında konumlanıyor. Projede 885 adet daire bulunuyor. 


Ankara Yaşamkent Park Mozaik adres: 3296 Caddesi Yaşamkent-Ankara


Park Mozaik Residence Ankara satış ofisi:

Telefon: 0312 291 50...