19 / 07 / 2024

Tepe Nautilus deniz canlıları

Tepe Nautilus deniz canlıları

Türk Deniz Araştırmaları Vakfı ( TUDAV ) işbirliğiyle gerçekleştirilecek ‘ Deniz Canlıları Sergisi’ 14 – 22 Eylül tarihleri arasında tüm Tepe Nautilus ziyaretçilerine açık olacak...

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Tepe Emlak Yatırım, İDO’nun ticari alanlarını kiralayacak!

25 senelik tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşları arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) terminal ve gemilerindeki ticari alanların kiralama hizmetlerini üstlendi.

Tepe Nautilus'ta yeni markalar faaliyete başladı!

Pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren Tepe Nautius'ta markalar teker teker kepenk indirmeye başlamıştı. Son dönemde AVM'de yeni markaların faaliyete geçmesi ile Tepe Nautilus'un eski günlerine dönmesi bekleniyor. 

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Peş peşe kapanan mağazalarıyla zor günler geçirdiği iddia edilen Tepe Nautilus AVM hakkında Tepe Emlak'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ''Tepe Nautilus’ta kısa süre içerisinde yeni markaları da ziyaretçilerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

Markalar Tepe Nautilus’tan ayrılıyor!

Koronavirüs salgınından en çok etkilenenlerden biri olan Tepe Nautilus zor günler yaşıyor. Markalar ünlü AVM'de kepenk indiriyor. 

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

Ümraniye NEF Nakkaştepe yakında satışta!

Deniz manzarasına hakim konumda yer alan NEF Nakkaştepe projesi yakında satışa çıkacak. 3 katlı 4 blok şeklinde dizayn edilen NEF Ümraniye Nakkaştepe projesi konutlardan meydana gelecek.

Tepe Nautilus yılbaşında açık mı?

Tepe Nautilus, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Nautilus yılbaşında açık mı? Tepe Nautilus yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Tepe Nautilus 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Avcılar'a 250 yataklı devlet hastanesi geliyor!

AK Parti Avcılar İlce Başkanı Ali Burak Tepe, İBB Deniz Köşk Davet Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Avcılar'a 250 yataklı hastanenin açılacağının müjdesini verdi.

Tepe Nautilus Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Tepe Nautilus, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Nautilus Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Tepe Nautilus Kurban Bayramı çalışma saatleri...

HD Group Tepe Nautilus AVM'de şube açmaya hazırlanıyor!

19 yıl önce kurulan HD İskender, bünyesinde birden fazla markayı bulunduran bir restoran haline geldi. HD Group şimdi de yeni markası 'Cızgara'nın ilk şubesini Tepe Nautilus'ta açmaya hazırlanıyor.

Koşuyolu Tepe Nautilus AVM'nin yanındaki arazinin imar planı değişti!

İstanbul’un Zeytinburnu semtindeki 16/9 kuleleri şehrin siluetini bozduğu gerekçesiyle uzun süre gündemde kaldı. Kulelerle ilgili tartışma devam ederken, bir kötü haber de Kadıköy bölgesinden geldi.

Tepe Nautilus deniz canlıları Haberi

Tepe Nautilus deniz canlıları


İstanbul’un köklü alışveriş merkezi Tepe Nautilus, çocuklara denizi anlatacak. Tepe Nautilus tarafından okula dönüş şenlikleri kapsamında Türk Deniz Araştırmaları Vakfı (TUDAV) işbirliğiyle gerçekleştirilecek ‘Deniz Canlıları Sergisi’ 14 – 22 Eylül tarihleri arasında tüm Tepe Nautilus ziyaretçilerine açık olacak. 


Anne ve yavru balina, büyük beyaz köpek balığı, kaplumbağa, fok, domuz balığı ve yunus gibi farklı türlerde 10 adet replikanın bulunacağı Deniz Canlıları Sergisi broşür ve görsel malzemelerle desteklenecek.


Tepe Nautilus’ta dokuz gün sürecek Deniz Canlıları Sergisi sırasında TUDAV uzmanları, her gün saat 12.00 ile 18.00 saatleri arasında çocuklara denizlerimizdeki yaşam konusunda detaylı bilgi verecek ve belgesel film gösterimi yapacak. TUDAV uzmanları ayrıca, etkinlik süresince hafta sonları her saat başı, hafta içi ise iki saatte bir yunus kurtarma operasyonları gerçekleştirecek. 


Tepe Nautilus, 14-22 Eylül...