14 / 05 / 2024

 Tepe Nautilus’ta kapanan mağazalar

 Tepe Nautilus’ta kapanan mağazalar

Koronavirüs salgınından en çok etkilenenlerden biri olan Tepe Nautilus zor günler yaşıyor. Markalar ünlü AVM'de kepenk indiriyor. 

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Tepeşehir Life Masadağı'nda teslimler 2025 Ağustos'ta! 

Tepeşehir Life Masadağı projesinde konut satışları başladı. Projede teslimlerin 2025 Ağustos'ta yapılması planlanıyor. Peki Tepeşehir Life Masadağı'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Villas Tuzla Tepeören satışta! Tamamı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

360 HDO ile Demirbaş Hanesel ortaklığının beşinci projesi olan 360 Villas Tepeören villa projesinde satışlar devam ediyor.

Bluehill Tepeören'de son etap avantajları! 2024 Şubat'ta teslim! 

Mavi Beton İnşaat tarafından hayata geçirilen Blue Hill Tepeören projesinde satışlar devam ediyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor. 

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

Evlenecek Çiftler Dikkat! Mobilyalara yüzde 200 zam geldi! İşte İkea, Doğtaş ve Bellona... 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mart ayı enflasyonuna göre en çok artış gösteren gruptan birisi de ev eşyaları oldu! Düğün paketleri yüzde 200'den fazla zamlandı. Peki, Doğtaş'ta, Bellona'da, İkea'da, Vivense'de, Mondi Home'da ve Tepe Home'da mobilyalar ne kadar? İşte 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

2021'de kapanan şirket sayısı yüzde 5,6 arttı!

2021 Aralık'ta kurulan şirket sayısı 2020 yılının aynı ayına göre yüzde 15,3 yükselerek 9 bin 774 oldu. Kapanan şirket sayısı ise söz konusu dönemde yüzde 20,4 artışla 3 bin 803'e yükseldi.

Tepe Nautilus'ta yeni markalar faaliyete başladı!

Pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren Tepe Nautius'ta markalar teker teker kepenk indirmeye başlamıştı. Son dönemde AVM'de yeni markaların faaliyete geçmesi ile Tepe Nautilus'un eski günlerine dönmesi bekleniyor. 

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Peş peşe kapanan mağazalarıyla zor günler geçirdiği iddia edilen Tepe Nautilus AVM hakkında Tepe Emlak'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ''Tepe Nautilus’ta kısa süre içerisinde yeni markaları da ziyaretçilerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

Markalar Tepe Nautilus’tan ayrılıyor!

Koronavirüs salgınından en çok etkilenenlerden biri olan Tepe Nautilus zor günler yaşıyor. Markalar ünlü AVM'de kepenk indiriyor. 

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

 Tepe Nautilus’ta kapanan mağazalar Haberi

 Tepe Nautilus’ta kapanan mağazalar

Tepe Nautilus, 2002 yılında Bilkent Holding şirketlerinden olan Tepe Emlak Yatırım inşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı'na (TİBAŞ) ait arazinin 49 yıllığına kiralanmasıyla kurulmuştu. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; 155 bin metrekarelik alana sahip Tepe Nautilus, İstanbul’un önde gelen gözde yerleşim alanları arasında yer alan Kadıköy Acıbadem'de Eylül 2002 tarihinden bu yana faaliyet gösteriyor. Bölgenin iddiası alışveriş merkezi olan Tepe Nautilus’ta, toplam 116 mağaza bulunuyor. 

Yaklaşık 20 yıldır hizmet veren AVM, 2011'de tamamen yenilendi. 2013'te hizmete giren Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağı ve Kadiköy-Kartal metro durağının hemen yanında olan AVM, Konumu nedeniyle İstanbul'un iyi iş yapan AVM'lerinin başında geliyor. Bu AVM'de son zamanlarda peş peşe mağaza kapanışlarına şahit...