07 / 05 / 2024

Tepe Prefabrik nerede

Tepe Prefabrik nerede

Bilkent Holding şirketlerinden Tepe Prefabrik, Ankara Sanayi Odası (ASO) 2 ve 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan ve kendi mülkiyeti olan yeni tesislerinde sade bir açılış töreni sonrasında üretim faaliyetlerine başladı.

360 Villas Tepeören'de faizsiz 18 ay vade fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!

360 Villas Tepeören'de daire fiyatına villa sahibi olmak isteyenler için 18 ay vade ve faizsiz kampanya başladı.  Peki 360 Villas Tepeören'de villa fiyatları ne kadar? Hangi tip villalar yer alıyor? 360 Villas Tepeören villaları nerede? İşte detaylar...

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Çekmeköy Nef Çamlıtepe nerede?

Daire fiyatlarının 279 bin TL'den başladığı Nef Çamlıtepe projesi 21-22 Ekim'de ön satışa çıkıyor. Peki Çekmeköy Nef Çamlıtepe nerede?

Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe'de en küçük ofis tipi 70 metrekare olarak tasarlandı. 2 blok halinde yükselecek proje Moment Yapı imzası taşıyor. Peki Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Residence 2 blok halinde hayata geçirilecek. Lansman toplantısı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor. Peki Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Ankara Moment Beştepe nerede?

Ofislerin 70 metrekareden başladığı Moment Beştepe projesin de toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkan yer alıyor. Peki Ankara Moment Beştepe nerede?

Moment Beştepe nerede?

Toplamda 330 home ofis ve 22 dükkandan meydana gelen Moment Beştepe Residence 2 blok halinde inşa edilecek. Projede çeşitli sosyal donatı alanları da yer alacak. Peki Moment Beştepe nerede?

Hayat Tepe Suites nerede?

Hayat Tepe Suites projesi Hayat Tepe projesi içerisinde yükselecek. 66 adet daireden oluşacak olan proje ÖZAK GYO tarafından hayata geçirilecek. Projedeki daireler 40 ile 72 metrekare alan arasında değişecek.

Tepe Prefabrik yurtdışı projelerine odaklandı!

Hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını söyleyen Murat Hasan Şen, bu amaçla yurtdışındaki büyük projelere odaklandıklarını da ekledi

Tepe Prefabrik yurtdışındaki büyük projelere imza atıyor!

Tepe Prefabrik Genel Müdürü Murat Hasan Şen, hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını dile getirdi..

Ankara Yaşamkent Park Mozaik nerede?

İçinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire tiplerini barındıran ve Tepe-Mesa mesken ortaklığı ile hayata geçirilen Ankara Yaşamkent Park Mozaik nerede?

Tepe Prefabrik'e LEED Sertifikası verildi!

Tepe Prefabrik,uluslararası alanda en çok saygı gören yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Sertifikasını LEED Altın seviye üzerinden almaya layık görüldü.

Tepe Prefabrik Leadership Energy Belgesi almaya layık görüldü!

Bilkent Holding şirketlerinden biri olan Tepe Prefabrik, Uluslararası alanda en saygın yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Belgesi almaya layık görüldü.

Tepe Prefabrik nerede Haberi

Tepe Prefabrik nerede

Bilkent Holding şirketlerinden Tepe Prefabrik, Ankara Sanayi Odası (ASO) 2 ve  3. Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan ve kendi mülkiyeti olan yeni tesislerinde sade bir açılış töreni sonrasında üretim faaliyetlerine başladı.


2014 yılı Mart ayı başı itibarıyla üretim faaliyetlerine başlayan Tepe Prefabrik’in yeni tesisleri ofisler, üretim alanları ve depolar dahil olmak üzere toplam  12.000 m2 kapalı ve 10.500 m2 açık alandan oluşuyor. Uluslararası LEED sertifikalı, çevreye, doğaya ve insana saygılı, sürdürülebilir YEŞİL bina özelliklerine de sahip olacak şekilde tasarlanan tesislerde; üretim kapasitesi, kalite ve verimlilik artışı sağlayacak olan yeni makine ve ekipmanlar devreye alındı.  Yeni tesislerin inşaatı tasarım süreci dahil 8 ayda tamamlandı.


Tepe Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı İlhan İL  yeni tesis hakkında şu açıklamaları yaptı:   “Tepe Prefabrik açısından piyasa,...