02 / 07 / 2024

Tepebaşı Beldeevleri

Tepebaşı Beldeevleri

TOKİ Sıraevler’de 19. Beldeevi’nin açılışına kadınların ilgisi yoğun oldu. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Beldeevi açılışında yaptığı konuşmada, Beldeevleri’nin ilkini 2011 yılında Fevzi Çakmak Mahallesi’nde açtıklarını belirtti

Eskişehir Tepebaşı’nda daire imkanı! 3+1 daire sahibi olun! İşte detaylar!

Eskişehir Tepebaşı’nda bir konut sahibi olabilirsiniz 82 metrekare, 3+1 daire sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 30.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Muttalip Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri 30 milyon 108 bin 110 TL'ye satıyor...

Türkiye'nin ilk akıllı kentsel dönüşümü Eskişehir Tepebaşı'nda!

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinden kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında devam eden çalışmaları kaleme aldı.

Bk Tepebaşı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Tepebaşı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Külünk tarafından kuruldu.

Adana Tepebağ'da binalar restore edilecek!

Adana Valisi Süleyman Elban, Antik Tepebağ'ın ruhunun yüksek yeni binalarda olmadığını, şehrin yeniden konumlandırılması gerektiğini söyledi. Elban, Tepebağ'da "Bir plana ve bir felsefeye uygun restore edilmesi ve cephe iyileştirilmesi yapılması gerekiyor" dedi.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 1. Etap ihalesi yarın!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1.Etap 301 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi Ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 301 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1.Etap 301 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi Ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2. Etap ihalesi 5 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1.Etap 301 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi Ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 1. Etap ihalesi 5 Mayıs'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Tepebaşı 1. Etap projesinin ihalesini 5 Mayıs'ta gerçekleştirecek.

Tepebaşı Yaşam Köyü projesi tamamlanıyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile hayata geçirdiği “Yaşam Köyü” tamamlanıyor.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 8.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskibağlar Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon 955 bin 940 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 başvuruları 2 Eylül'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesinde yer alan konutlar 2 Eylül'de satışa çıkıyor.

Tepebaşı Beldeevleri Haberi

Tepebaşı Beldeevleri


Tepebaşı Belediyesi’nin insanı yaşamla buluşturan projesi Beldeevleri’ne bir yenisi daha eklendi. TOKİ Sıraevler’de 19. Beldeevi’nin açılışına kadınların ilgisi yoğun oldu. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Beldeevi açılışında yaptığı konuşmada, Beldeevleri’nin ilkini 2011 yılında Fevzi Çakmak Mahallesi’nde açtıklarını belirterek yıkılacak, terk edilmiş bir evi tadilat ederek kadınların hizmetine sunduklarını sözlerine ekledi. Başkan Ataç, Beldeevleri’nin bir toplumsal örgütlenme birimi olarak büyük bir ihtiyacı karşıladığına vurgu yaparak 19. Beldeevi’nin açılışının ardından önümüzdeki günlerde Sazova’ya bir tane daha açılacağını müjdeledi. Başkan Ataç konuşmasına şöyle devam etti, “Bugün Beldeevlerinden hizmet alan kadın sayısı yaklaşık 50 bin kişi, Türkiye’de belki de kırılması zor bir rekor. Beldeevleri olmasaydı bir araya gelerek paylaşım yapamaz, birlikte üretemezdik. Kadınlarımızın çok hoşuma giden bir tanımı var “Bugüne kadar bize bir...