29 / 04 / 2024

Tepecik projeelri

Tepecik projeelri

Tepecik'in 40 yıllık imar sorunu sona eriyor. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, geçen eneıji hattı nedeniyle 40 yıldır çözülemeyen imar sorunun yapılacak plan tadilatı ile sona erdirileceğini açıkladı.

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Tepecik 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Tepecik Mevkii, Ulus ve Hürriyet Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

O ilde 26 adet arsa satılıyor! 142 bin TL'ye arsa sahibi olma fırsatı!

Manisa ili Şehzadeler Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Şehzadeler ilçesi, Tepecik, Aşağıçobanısa, Çamköy, Çınarlıkuyu, Karaoğlanlı ve Hamzabeyli Mahallelerinde yer alan 26 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

Emlak Konut GYO İzmir Seferhisar Tepecik Parsellerinin değeri açıklandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İzmir Seferhisar Tepecik Parsellerinin değerine ilişkin açıklama yaptı.

Büyükçekmece Tepecik'in imar planlamaları tamamlanıyor!

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Aralık ayı birinci oturumunda Tepecik Mahallesi'nin imar planları ele alındı. 

Büyükçekmece 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Hasan Akgün'den İBB'ye imar sitemi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Tepecik, Celaliye, Kumburgaz ve Güzelce’nin kentsel dönüşüme tabii tutularak, eski binaların yerine yenilerinin yapılabilmesi için bitmiş olan bölge planlarını onaylayarak teslim etmek zorundadır” dedi.

Büyükçekmece Tepecik'te 6.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul İl, Büyükçekmece İlçe, Tepecik Mahallesi 576 ada, 10 parsede yer alan arsayı 6 milyon 312 bin 966 TL'ye icradan satıyor...

Bursa Mustafakemalpaşa'da 3.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Tepecik mahallesinde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Tepecik projeelri Haberi

Tepecik projeelri

Büyükçekmece Belediye Meclisi'nin Ocak ayı birinci oturumda gündeme gelen, Tepecik Havza Dışı Bölgesi ve E-5 Arası Uygulama İmar Planı'nda plan notu tadilatı yapılması" hususu müzakere edilerek, oybirliği ile İmar Komisyonu'na havale edildi. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, geçen eneıji hattı nedeniyle 40 yıldır çözülemeyen imar sorunun yapılacak plan tadilatı ile sona erdirileceğini açıkladı. 

1/1000'lik planlarda da revlze edilecektir Bölgeye ilişkin 1/5000'lik planların revize edildiğini ve Büyükşehir Belediye Meclisi'nden de geçtiğini hatırlatan Başkan Akgün; "Daha önceki 5000'lik ve 1000lik planlarda "kesinlikle inşaat izni verilemez" şeklinde plan notu vardı. 

Talebimiz üzerine Büyükşehir Belediyesi'nden 5000'lik planlarda "inşaat yapılabilir" şeklinde plan notu revize edildi. 1/1000'lik planlarda da revize edilecek" dedi. 

Akgün, bu bölgenin üstünden bir enerji hattı geçtiğini belirterek; 'Türkiye genelindeki...