15 / 05 / 2024

Tepekent Konutları kom yapı

Tepekent Konutları kom yapı

Kom Yapı imzası ile hayata geçirilen Tepekent Konutları 39 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Projede teslimlerin bu yıl sonunda başlaması planlanıyor. Peki Tepekent Konutları nerede?

Komşupark Mudanya konutlarında yaşam başladı! Deniz manzaralı projede satışlar devam ediyor!

Komşupark Mudanya konutlarına yaşam başladı. FSM Yapı tarafından inşa edilen Komşupark Mudanya konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Kayaşehir Avrupa Konutları teslimleri!

7 blok şeklinde yükselecek olan proje toplam 620 bağımsız üniteden oluşuyor. Proje Park Mavera 2. Etap'a komşu olarak yükselecek. Kayaşehir Avrupa Konutları teslimleri 2018 yılının ilk yarısında yapılması planlanıyor.

Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Park Mavera 2. Etap'a komşu olarak yükselecek olan proje toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek. Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire!

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire tipleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek proje Evvel İstanbul'a komşu lokasyonda yer alacak.

Kom Yapı Tepekent Ankara ödeme bilgileri!

Kom Yapı tarafından hayata geçirilen Tepekent Ankara'da daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kom Yapı Tepekent Ankara ödeme bilgileri kapsamında banka kredisiyle ödemeler yapılabiliyor.

Kom Yapı Tepekent Konutları iletişim!

Toplam 570 adet dairenin yer aldığı proje toplam 39 bin metrekare alanına yayılıyor. Kom Yapı Tepekent Konutları iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 3 968 olarak belirlendi.

Tepekent Evleri fiyatları!

Tepekent Evleri fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Kom Yapı imzası ile inşa edilen proje 39 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Ankara Tepekent Konutları teslimleri!

4 blok şeklinde inşa edilen proje Kom Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Ankara Tepekent Konutları teslimleri ilk etaptaki daireler için Aralık 2015 'ten itibaren yapılması planlanıyor.

Ankara Tepekent Konutları iletişim!

Ankara Tepekent Konutları iletişim için 444 3 968 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Dairelerin 264 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Kom Yapı Tepekent Konutları Projesi!

Kom Yapı Tepekent Konutları Projesi Ankara'da hayata geçiriliyor. 2017 yılı içerisinde tamamlanması öngörülen projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Tepekent Konutları Ankara satılık!

Tepekent Konutları Ankara satılık daire tipleri arasında 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Toplam arsa alanı 39 bin metrekare olarak belirlenen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Tepekent Konutları kom yapı Haberi

Tepekent Konutları kom yapı

"Tepekent Konutları nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Toplam 570 adet daireden meydana gelen proje 4 blok halinde inşa ediliyor.


Tepekent Konutları'nın teslimlerine 2015 yılı Aralık ayında başlaması ve projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor. Projede 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. 


Tepekent Konutları Ankara'da yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Proje 39 bin metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Ankara Tepekent Konutları'nın sosyal donatı alanları arasında; çocuk oyun parkı, çardak, sinema salonu, sauna, süs havuzları, asma köprü, fitness center, mescit, basket sahası, otopark, restaurant yer alıyor. 


Tepekent Konutları nerede?

Kom Yapı imzası taşıyan Tepekent Konutları Ankara'da hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 264 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Tepekent Konutları iletişim

Tel: 444 3 968

Web: http://www.komyapi.com.tr/

Özge...