30 / 04 / 2024

Tepekent Mimarlık Konya yeni proje

Tepekent Mimarlık Konya yeni proje

Tepekent Mimarlık, Konya İl Emniyet Müdürlüğü karşısında cadde üzeri dükkânlar ve ofisler olacak şekilde yeni bir proje çalışması yürütüyor.

Sinpaş Yapı mimarlık öğrencilerini Marina Ankara'da ağırladı!

Sinpaş Yapı, Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 3 akademisyen ve 24 öğrenciyi Marina Ankara’da ağırladı. Öğrencilere iki yenilikçi projenin inşaat sürecinden ayrıştırıcı özellik ve sosyal donatılarına kadar tüm detaylarını anlatıldı.

Tepekent Mimarlık'tan Konya'ya yeni proje!

Tepekent Mimarlık, Konya İl Emniyet Müdürlüğü karşısında cadde üzeri dükkânlar ve ofisler olacak şekilde yeni bir proje çalışması yürütüyor.

Esbey Mimarlık'tan Konya'ya yeni konut projeleri!

Esbey Mimarlık Şirket Müdürü Muhammet Eskici, Konya'da yaşam standartlarını üst seviyede tutan projeleri hayata geçirdiklerini belirtti.

Dünya Mimarlık Festivali’nde KGTÜ finale kaldı!

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi (KGTÜ) Kampüs Mimari Projesi Dünya Mimarlık Festivali’nde yarışma bölümünün ‘Eğitim’ kategorisinde finale kaldı.

Emlak Konut Konya Meram arsa ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut GYO Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu'nda en yüksek teklif 50 milyon TL olarak Tepekent Mimarlık ve Biberci İnşaat!tan geldi.

Tepekent Mimarlık'ın yeni prestij projesi Altıntaç!

Konya'nın yeni prestij konut projelerinden biri olan ve Tepekent Mimarlık tarafından inşasına başlanılan Altıntaç konut projesinin beton ihtiyacı noktasında Konya Çimento Hazır Beton ve Sancak Hazır Beton konsorsiyumu tercih edildi...

Kaf Mimarlık Tasarım şirketi kuruldu!

Kaf Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

Gigo Tasarım Mimarlık şirketi kuruldu!

Gigo Tasarım Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kurdu

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Tepekent Mimarlık Konya yeni proje Haberi

Tepekent Mimarlık Konya yeni proje

Tepekent Mimarlık, Konya İl Emniyet Müdürlüğü karşısında cadde üzeri dükkânlar ve ofisler olacak şekilde yeni bir proje çalışması yürütüyor.


Konya’ya yeni bir soluk getirmesi planlanan çalışmanın hazırlıkları devam ederken, yaklaşık iki yıl sonra tamamlanması hedefleniyor.


Konya’da birçok büyük konut projesine imza atan Tepekent Mimarlık, Emniyet Kavşağı'nda yeni projeye başlıyor. Arazinin satın alma işlemlerinin tamamlanmasının ardından başlanan yıkım çalışmaları kar, kış demeden tüm hızıyla devam ediyor. Temelde cadde mağazaları ve iş ofisleri olarak planlanan bölgenin Konya’ya yeni bir soluk kazandıracağı tahmin ediliyor. Henüz yıkım çalışmaları devam eden projenin, temel atma çalışmalarının başlaması ile beraber mağaza, ofis ve home ofislerin satışa sunulacağı verilen bilgiler arasında.


TEPEKENT MİMARLIK’TAN BÜYÜK HİZMET


Daha önceleri daha çok büyük konut projelerine imza atan Tepekent Mimarlık, yeni projesi ile Konya’ya yeni...