06 / 05 / 2024

Tepekule

Tepekule

Bayraklı Belediyesi, ilçenin dört bir yanına yeni yeşil alanları kazandırırken, mevcut parkları elden geçiriyor. Bu yıl içerisinde 5 mahallede 13 bin 500 metrekarelik park alanı yenilendi.

ÇEDBİK Konut Teknik Eğitimi 21 Aralık'ta İzmir'de!

ÇEDBİK Konut Teknik Eğitimi, 21 Aralık 2017 Peşembe günü Tepekule Kongre Merkezi'nde verilecek. 

ÇEDBİK- Konut Teknik Eğitimi 21 Aralık'ta!

ÇEDBİK-Konut Teknik Eğitim 21 Aralık 2017 Perşembe günü İzmir'de Tepekule Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

EDGE Yeşil Bina Programı Teknik Eğitimleri Türkiye'de!

EDGE Yeşil Bina Programı Uzmanlık Teknik Eğitimi 20 Aralık 2017 Çarşamba günü Tepekule Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

İzmir Bayraklı'da 10 kata kadar izin verildi!

Bayraklı Belediye Başkanlığı tarafıdan imar planları yenilendi. Tepekule ve Çay Mahallesi’nde hazırlanan imar planına göre yapılara maksimum 7 ile 10 kata kadar izin verildi..

Bayraklı Tepekule Mahallesi için cemevi müjdesi!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Muharrem ayı nedeniyle Bayraklı Belediyesi Kültür Merkezi ve Cemevi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bayraklı'da imar yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayraklı’da kendiliğinden dönüşümün gerçekleşmesi için imar plan revizyonu gerçekleştiren Bayraklı Belediyesi, Tepekule ve Çay Mahallelerinin ardından Adalet Mahallesinin eskiyen imar planlarında yenileme yapacak.

İzmir Adalet Mahallesi'nin imar planı yenilenecek!

İzmir Bayraklı Belediyesi, Tepekule ve Çay Mahalleri'nin ardından Adalet Mahallesi'nin eskiyen imar planını yenilemeye hazırlanıyor.

Ankara Beştepe projelerine onay geldi!

CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü Yamaçevler, Tepekule ve Hükümet Konağı projelerine onay geldi. İlçe sakinlerinin de merakla beklediği projeler yakında hayata geçirilecek

Özgür Hızal: Tepekule ve Çay'da herkes mağdur olacak!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Tepekule ve Çay Mahalleleri İmar Revizyon Planlarının vatandaşı mağdur edeceğini öne sürerek, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kimsenin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz diyor ama herkes mağdur olacak" dedi.

Hasan Karabağ'dan imar planı açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki kendiliğinden dönüşüm için imar plan revizyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tepekule ve Çay Mahallesi'ndeki değişiklikler askıdayken itirazlar oldu. Kimsenin mağdur olmasına izin vermeyiz." dedi

İzmir Bayraklı'da imar plan revizyonu tartışması!

Bayraklı Belediyesi'nce hazırlanan ve Tepekule ile Çay Mahallesi halkını yakından ilgilendiren 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu, Bayraklı Belediye Meclisi'nde tartışma konusu oldu.

Ankara Tepekule projesinin 2. etabı yeni dönemde hayata geçiyor!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Fethi Yaşar, ''Ankara’yı 360 derece görme imkanı sağlayacak olan Tepekule Projesi’nin 2. Etabını yeni dönemde hayata geçireceğiz. Tepekule, sadece Yenimahallelilerin değil tüm Ankara’nın gözdesi olacak''dedi.

İzmir Bayraklı'nın 2 mahallesine yeni imar planı!

İzmir Bayraklı'nın Tepekule ve Çay mahalleleri için hazırlanan yeni imar planları Büyükşehir'den onay bekliyor. İmar planları bitişik nizamda 3 ve 4 kat olan yapılaşma hakkını, parsellerin birleştirilmesi şartıyla 7-10 kata çıkarıyor.

Tepekule Haberi

Tepekule

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "İlçemizde kişi başına düşen yeşil alan miktarı sürekli artıyor. Uygun olan yerlere yeni parklar yapıyoruz. Çocuklarımıza yeşil bir Bayraklı bırakmak için çalışıyoruz" dedi.


Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Çay Mahallesi, Tepekule, Osmangazi, Adalet ve Manavkuyu Mahallelerinde bulunan mevcut parkları revize ederek, halkın rahat nefes alabileceği çağdaş ve modern görünümlü yaşam alanları kazandırdı. 13 bin 500 metrekarelik park alanında çalışma yürüten ekipler, Çay Mahallesi'ndeki Hakan Şakar Parkı ile Tepekule Mahallesi'ndeki Şehit Polis Recep Duysak Parkı'nı yeniledi. Osmangazi Mahallesi 617/5 sokak ve 579/1 sokak, Adalet Mahallesi 1593/22 sokak ve Manavkuyu Mahallesi 274/5 sokakta bulunan parklarda ise zemin, spor aletleri ve çocuk oyun gruplarını yenilendi.


"YENİ PARKLAR KAZANDIRIYORUZ"


İlçenin çeşitli yerlerinde yapılan parkların kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulduğunu aktaran...