16 / 05 / 2024

Ter Ra Gayrimenkul adres

Ter Ra Gayrimenkul adres

Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün 350 bin TL sermaye bedeli açıldı. 

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Demirdöven tarafından kuruldu.

Akmerkez GYO 466 adet bağımsız bölüm kira değerleme raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde teslim edilen 466 adet bağımsız bölümün Türk Lirası cinsinden aylık pazar kira değerinin tespit edilmesine ilişkin hazırlanan Akmerkez GYO A.Ş.'ye ait kira değerleme rapor

Akmerkez GYO sinema alanı kira değerleme raporu yayınlandı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde teslim edilen 7 adet bağımsız bölümün Türk Lirası cinsinden aylık pazar kira değerinin tespit edilmesine ilişkin hazırlanan Akmerkez GYO A.Ş.'ye ait kira değerleme raporu

Okevhome Gayrimenkul Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Okevhome Gayrimenkul Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Alyan, Raşit Gümüş ve Touraj Talimy Gashty ortaklığında kuruldu.

Pendorya AVM'nin 2020 kira geliri 4,6 milyon TL!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından Pendorya Alışveriş Merkezi için takdir edilen 2020 yılı ekspertiz kira bedeli KDV hariç yıllık 10,3 milyon TL olup, 2020 yılı sonunda elde edilen kira gelirleri toplamı KDV hariç 4,6 milyon TL oldu.

Akmerkez GYO 2021 yılı değerleme şirketini seçti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2021 yılı için Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Ruslar 2020'de Türkiye'den 60.8 milyon dolarlık gayrimenkul aldı!

Rusya vatandaşlarının Türkiye’deki konutlara olan ilgisi Kovid-19'a rağmen geçen sene de arttı. Turk.Estate sitesinin verilerine göre, Ruslar 2020’nin ikinci yarısında Türkiye’den 4,6 milyar ruble (60,8 milyon dolar) değerinde gayrimenkul satın aldı.  

Biçer Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçer Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Buğra Biçer tarafından kuruldu.

2021’de gayrimenkul yine lider olacak!

Pandemiye rağmen 2020 yılını rekorlarla kapatan gayrimenkul sektörünün 2021 yılında şaha kalkması planlanıyor. Koronavirüse rağmen gayrimenkul, Türkiye'nin lokomotif sektörü olmaya devam ediyor.

Atakule GYO Riva parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii'nde yer alan 15.055 metrekarelik için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Riva arsası gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii, 14 pafta, 1672 parsel, 23.620 metrekarelik için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Beykoz parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii, 13 pafta, 1978 parsel, 7196 metrekare arsa ve Çayağzı Beylik Mevkii, 13 pafta, 1979 parsel, 4044 metrekare arsa için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Gayrimenkul sektörü 2020'yi rekorla kapatıyor!

Gayrimenkul sektörü 2020 yılını koronavirüs pandemisine rağmen rekorla kapatıyor. Kamu ve özel bankalarının düşük faizli kampanyası sayesinde 11 ayda yaklaşık 1.4 milyon konut satıldı.

Ter Ra Gayrimenkul adres Haberi

Ter Ra Gayrimenkul adres

Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün 350 bin TL sermaye bedeli açıldı. 

Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi konusu:
Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkullerin, gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerinin, bağımsız ve tarafsız olarak,bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği, piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek,ulusal ve uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde takdir edilmesi konusunda faaliyet göstermek.....

Adres: Kozyatağı Mah. Değirmen Sok. No:16 D.10 KADIKÖY