30 / 04 / 2024

Tera Emlak Lojistik İnşaat Tekstil Turizm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Tera Emlak Lojistik İnşaat Tekstil Turizm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Tera Emlak Lojistik İnşaat Tekstil Turizm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elmoatazbellah Hamdy Sayed Ahmed, Yasmeen M.Ahmed Sobhey Alkashef tarafından kuruldu

Tera Ist Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tera Ist Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Addeen Abukhader tarafından kuruldu.

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nülüfer Yıldız tarafından kuruldu.

Ritimli Emlak İnşaat Malzemeleri Kimya Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ritimli Emlak İnşaat Malzemeleri Kimya Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 615 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yoldaş tarafından kuruldu.

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Emlak, lojistik, ithalat, ihracat ve proje üretimi alanlarında hizmet veren Almanya merkezli Einz A Group’un inşaat kolu olan Einz A Home Türkiye pazarına geliyor. İşte Einz A Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sönmez'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Dayı Lojistik Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dayı Lojistik Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Dayı tarafından kuruldu.

Aryan İnşaat Emlak Gıda Lojistik Ve Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aryan İnşaat Emlak Gıda Lojistik Ve Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Sıddıq Sherbaz tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO'nun hisseleri uzun vadede kazandıracak!

Tera Yatırım Uluslararası Piyasalar Stratejisti Mehmet Bilal Bircan, Emlak Konut GYO'nun hisselerinin orta ve uzun vadede kazandıracağını söyledi. 

Sm Mekyes Emlak Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sm Mekyes Emlak Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdessamad Berdaı tarafından kuruldu.

Ach Lojistik Depolama İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ach Lojistik Depolama İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Altun, Cenk Sügür ve Haydar Toprak ortaklığında kuruldu.

Ersoy Emlak Yatırımları Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Ersoy Emlak Yatırımları Ve Lojistik Anonim Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Erol Soydan tarafından kuruldu.

Miraz Pansiyon Turizm Tekstil İnşaat Lojistik ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraz Pansiyon Turizm Tekstil İnşaat Lojistik ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Turhan tarafından kuruldu.

Abalı Emlak Lojistik İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abalı Emlak Lojistik İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Yaşar kuruldu. 

Azar Yapı İnşaat Emlak Turizm Petrol Enerji Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azar Yapı İnşaat Emlak Turizm Petrol Enerji Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alp tarafından  kuruldu. 

Tera Emlak Lojistik İnşaat Tekstil Turizm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Tera Emlak Lojistik İnşaat Tekstil Turizm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Tera Emlak Lojistik İnşaat Tekstil Turizm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elmoatazbellah Hamdy Sayed Ahmed, Yasmeen M.Ahmed Sobhey Alkashef  tarafından 20 bin liralık sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. Tera Emlak Lojistik İnşaat Tekstil Turizm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tera Emlak Lojistik İnşaat Tekstil Turizm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Merkez Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi, Özgüler Sokak,...