08 / 05 / 2024

Teras Gökyüzü donatıları

Teras Gökyüzü donatıları

Havalimanına 15 dakikalık mesafe bulunan proje İzmir İl 'i Narlıdere İlçe 'sinde inşa ediliyor. Uzunyayla Teras Gökyüzü Evleri satılık toplam 91 adet daireden oluşuyor.

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

Teleskop arayanlar için en iyiler burada. 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Taşınabilir başlangıç için olanlardan gelişmiş özellikli teleskoplara gökyüzü meraklıları için çok satan teleskoplara baktık. İşte özellikleri ve fiyatları...

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yılmaz tarafından kuruldu.

Sinpaş Gökorman güncel fiyatları!

Sinpaş Gökorman güncel fiyatları 398 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Eşsiz mimarisi, orman manzarası, gökyüzünde yeşeren ağaçlarıyla projede satış süreci devam ediyor.

Mavi Gökyüzü İnşaat Lojistik Enerji Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü İnşaat Lojistik Enerji Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aksoy tarafından kuruldu. 

Gökyüzü Bahçeleri güncel fiyat listesi!

Gökyüzü Bahçeleri güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Arena Mimarlık tarafından Ankara'da hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. 

Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman'dan 4 yeni şirket!

Metro Properties Asya Bölgesi Müdürü ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Bayer ve  Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman bugün 4 yeni şirkete imza attılar. 

Dünyanın en siyah binasıyla gökyüzü yere indi!

Dünyanın en siyah binası Güney Kore'nin Pyeongchang kentinde inşa edildi. Bina ile, gökyüzünü yere indi...

Yaşlılar için gündüz bakım merkezi kurulabilecek!

Mevcut uygulamada yalnız engelliler için faaliyet gösteren gündüz bakım merkezi Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile yaşlılar için de kurulabilecek..

TOKİ Gödene kura sonuçları isim listesi 604 konut!

TOKİ Gödene kura sonuçları isim listesi 604 konut henüz açıklanmadı. TOKİ Gödene kura sonuçları isim listesi 604 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Ayazağa Gündüz Bakım Evi kapılarını açtı!

Sarıyer genelinde dört adet şubesi bulunan gündüz bakımevlerinin en yenisi Ayazağa’da kapılarını açtı. Ayazağalılar mahallelerine gündüz bakım evi kazandırıldığı için mutlu olduklarını dile getirdi

TOKİ Güzelvadi kura sonuçları tam isim listesi!

TOKİ Güzelvadi kura sonuçları tam isim listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Güzelvadi kura sonuçları tam isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Teras Gökyüzü donatıları Haberi

Teras Gökyüzü donatıları

Vitalia Narlıdere projesi için tıklayın!


Toplam 91 adet daireden meydana gelen projenin yaklaşık üç ay önce inşa çalışmaları başladı. 7 bin 500 metrekarelik yeşil alanı bulunan İzmir Teras Gökyüzü Evleri projesi toplam 10 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor.


Teras Gökyüzü yatırım değeri

Toplam 25 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.


Narlıdere Teras Gökyüzü nerede?

Proje İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde hayata geçiriliyor.


Teras Gökyüzü İzmir daire tipleri

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon 4 oda 1 salon ve botanik bahçeli ve teraslı evler gibi seçenekleri yer alıyor.


İzmir Teras Gökyüzü ulaşım

Lokasyon bilgisine göre proje kent merkezine ve okullara yakın konumu ve havalimanına 15 dakikalık mesafe ile yükseliyor.


Teras Gökyüzü donatıları 

Projede ortak alanlarına göre yeşil alanlar, havuz, spor salonu, tenis ve basketbol sahası, 16 farklı sektörde hizmet verecek...