25 / 07 / 2024

Teras Kule ön satış

Teras Kule ön satış

DAP Yapı, Kartal E-5 güzergahı üzerinde konumlandırdığı yeni projesi Teras Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Eyfel Kule İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfel Kule İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Altintaş tarafından kuruldu.

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gökhan Özdemir ve Hakan Özdemir ortaklığında kuruldu.

İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları başlıyor! İstanbul Havalimanı seyir terasına nasıl çıkılır?

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, geçen sene açılışı gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk resmi spotter (seyir terası) alanını kullanmak isteyenler için başvuruları başlattı. İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Çatıyı teras yapmanın cezası var mı?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında çatının teras olarak kullanılmasını kaleme aldı. Peki çatı teras olarak kullanılabilir mi?

Levent Alya Teras'ta ön talep toplanıyor!

Akkuş Gayrimenkul'un Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya Teras'ta ön talep toplamaya başlandı...

Alya Teras fiyat listesi! 

İstanbul’un merkezinde Levent’te konumlanan Alya Teras projesinde ön talep toplanıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede isteğe göre 1+1 ile 2+1 daireler birleştirilerek 3+1 daire imkanı da sunuluyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Alya Teras dairelerinin fiyat listesi...

Teknik Kule İnşaat Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Kule İnşaat Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Baysal tarafından kuruldu.

DAP Yapı'dan peşinatsız ödeme planı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı, Teras Kule ve DAP İzmir için yeni bir fırsat kapısı açtı. Projeden daire sahibi olmak isteyenlere peşinatsız, ara ödemesiz, azalan taksitlerle ödeme planı sunuluyor.

DAP Yapı’dan ev sahibi olmak isteyenlere bayram fırsatları!

DAP Yapı, İstMarina, Teras Kule, Adam Kule ve Taksim Petek Residence projelerinde hemen tapu fırsatıyla Ramazan Bayramı’nı yeni evlerinde karşılama imkânı tanıyor.

Greenist Teras’ta ön satışlar başladı! Yeni proje!

Saray Grup’un butik projesi Greenist Teras projesi 472 metrekare teras alanı ve güneş dairelerle Güneşli’de yükseliyor.

Ular Kule İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ular Kule İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ulaş Şahin ve Arvin Andiç tarafından kuruldu. 

Teras Kule Konutları Dapyapı fiyatları!

Teras Kule Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da iki kule olarak yükseliyor. Projede teslimler 30 ay sonra yapılacak...

Teras Kule ön satış Haberi

Teras Kule ön satış


DAP Yapı, Kartal E-5 güzergahı üzerinde konumlandırdığı yeni projesi Teras Kule projesi için ön talep toplamaya başladı. Proje E-5 Kartal Köprüsü ile Pendik Köprüsü arasındaki güzergahta yer alan Filtaş Yapı Market arazisi üzerinde hayata geçirilecek. Gedik Üniversitesi’nin tam karşısında konumlanan Dap Teras Kule, yaklaşık 16 bin metrekarelik bir arazi üzerinde inşa edilecek 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde konutlara yer verilecek olan proje, Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence Projesine de komşu bir konumda yer...