03 / 05 / 2024

Tercüman Sitesi

Tercüman Sitesi

Reşat Altın'ın 356 bin 517 liraya satıldığı 1991 yılında, bin konuttan oluşan Tercüman Sitesi'nde bulunan daireler 50 milyon lira peşinatla, 4.5 milyon liradan başlayan taksitlerle satılacakmış.

1988 yılında peşinatsız, 90 ay vade ile Tercüman Sitesi'nde daire!

1988 yılında Kastel İnşaat tarafından 45 bin 755 metrekare arsa üzerine inşa edilen Tercüman Sitesi'nde bulunan son 49 daire, 90 ay vade ile peşinatsız satılacakmış.

Mimarideki ilk basın binasıydı! Geçtiğimiz günlerde yıkılan Topkapıda'ki Tercüman binasının hikayesi!

Gazeteci Belma Aksun, 1972 yılında inşaatına başlanan Topkapı’daki Tercüman binasının aynı zamanda Türk mimarisindeki ilk basın binası olduğunu söyleyerek yıkılan binanın hikayesini anlattı.

Cevizlibağ’daki eski Tercüman binası yıkıldı!

Türk mimarlık tarihinin en ikonik binaları arasında gösterilen İstanbul Cevizlibağ'daki eski Tercüman Gazetesi Binası yeni adıyla Toya Plaza yıkıldı.

Konut sitesi aidatlarında zam krizi! 5 bin TL'ye kadar çıktı!

Konut sitesi aidatlarına fahiş zamlar gelmeye başladı. Gayrimenkul Danışmanı Gülcan Altınay yaptığı açıklamada, İstanbul’da aylık 5 bin TL istenilen lüks siteler olduğunu söyledi...

Adalet Bakanlığı’ndan yeni personel alımı! İşte Aranan Şartlar!

Adalet Bakanlığı, sözleşmeli zabıt kâtibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi, teknisyen, işaret dili tercümanı, şoför, aşçı ve hizmetli personel olmak üzere toplamda 6.459 personel alımı yapacak.

9 maddede konut sitesi yönetim tasarımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "9 maddede konut sitesi yönetim tasarımı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Konut sitesi çalışanları da sokağa çıkma yasağından muaf olmalı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Konut sitesi çalışanları da sokağa çıkma yasağından muaf olmalı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

19 maddede konut sitesi yönetimi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "konut sitesi yönetimi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

15 maddede konut sitesi yönetim planı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "konut sitesi yönetim planı" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Abduljalıl, Ahmad Kharsa, Aıman    Abdul Jalıl, Hüseyin Baytar ve Mahmut Baytar ortaklığında kuruldu. 

Blue Sea Sitesi sakinleri tapularına kavuştu!

Beylikdüzü’nde Gürpınar Mahallesi Blue Sea Sitesi’nde ikamet eden vatandaşlar tapularına kavuşmanın sevincini yaşadı.

8 maddede konut sitesi yönetimlerinde denetim!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için ''8 maddede konut sitesi yönetimlerinde denetim'' konusunu kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı....

9 maddede konut sitesi yönetimi çalışmaları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için ''9 maddede konut sitesi yönetimlerinde formatlı çalışma'' konusunu kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı.

Konut sitesi müteahhitlerine 8 tavsiye!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için ''konut sitesi müteahhitlerine tavsiyeler'' konusunu kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı..

Tercüman Sitesi Haberi

Tercüman Sitesi



Bu Daireleri Bu Şartlarla Bir Daha Alamazsınız


50 Milyon Peşin, 4,5 Milyondan Başlayan Taksitlerle...



1000 konuttan oluşan Tercüman Mahallesi'ndeki son 105 daireyi kaçırmayın...

İstanbul'un merkezinde rahat yaşama şansını yakalayın.


Sabir fiyat garantisi, 25 ay vade


Hemen gelin, dilediğiniz daireyi seçin. Günlük yaşamın tüm dertlerinden kurtulun, İstanbul'da ulaşım sorunu olmayan çağdaş bir mahallede yaşayın.


Cumartesi-Pazar açığız.

Sizin için düzenlenen örnek dairemizi gezebilirsiniz.


Tercüman Mahallesi

    ''İşte burada yaşanır!''


BİNAYAP, Tercüman Mahallesi daire sahiplerince kurulmuş olan anonim şirkettir.


Müteahhit Firma

Karasu İnşaat


E-5 Karayolu Topkapı-İstanbul Tel: 547 4440-41 41 - 585 01 13- 529 37 43


(1991 yılında Reşat Altın 356.517 liraya satılıyormuş.)


Türkiye Gazetesi 11 Mayıs 1991



Abdullah Kutalmış...