03 / 05 / 2024

Termapol Makina Hırdavat Metal İnşaat Kimin

Termapol Makina Hırdavat Metal İnşaat Kimin

Termapol Makina Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Atila Ünal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Tunslar İnşaat Hırdavat Makina Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunslar İnşaat Hırdavat Makina Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Özmen tarafından kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Dkm Hırdavat İnşaat Makina Ve Endüstriyel Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Dkm Hırdavat İnşaat Makina Ve Endüstriyel Temizlik Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Dönmez tarafından kuruldu.

Hersek İnşaat Makina Elektrik Elektronik Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Hersek İnşaat Makina Elektrik Elektronik Hırdavat Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ergün Özbay tarafından kuruldu.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Ragos Grup Makina Metal Hırdavat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ragos Grup Makina Metal Hırdavat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kiraz Erkoç tarafından kuruldu.

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Salmanlı Grup İnşaat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Salmanlı Grup İnşaat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Salmanlı tarafından kuruldu.

Eskim Makina Metal Hırdavat Alüminyum Ve Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskim Makina Metal Hırdavat Alüminyum Ve Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Tomruk tarafından kuruldu.

İkon Hırdavat İnşaat Makina Metal Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkon Hırdavat İnşaat Makina Metal Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Kişi tarafından kuruldu.

Okty İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okty İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Pns Metal İnşaat Hırdavat Makina Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pns Metal İnşaat Hırdavat Makina Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Yelteğin tarafından kuruldu.

Termapol Makina Hırdavat Metal İnşaat Kimin Haberi

Termapol Makina Hırdavat Metal İnşaat Kimin


Termapol Makina Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Atila Ünal tarafından  kuruldu. 


Termapol Makina Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. 2. Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.




Termapol Makina Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Doğu Mah.Bilge Sok.No.2/6...