05 / 05 / 2024

Terme Çayı

Terme Çayı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, “Terme Çayı Islah ve Çevre Düzenleme çalışmalarında sona geldik. Terme’yi tekne ile gezmek artık hayal değil.” dedi.

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Reysaş GYO 4 ildeki deposunun kira sözleşmesini 1 ay uzattı!

Reysaş GYO Düzce Merkez, Giresun Tirebolu, Ordu Ünye ve Samsun Terme'de bulunan depolarının kira sözleşmesini 1 ay uzattı.

Samsun Terme'de dere yatağındaki 40 dükkan yıkıldı!

Terme'nin Çay Mahallesi ırmak sırtında yer alan ve 'Balık Pazarı' ve 'Pirinç Dükkanları' olarak adlandırılan 40 dükkan belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Terme Çayı projesinde sona gelindi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, “Terme Çayı Islah ve Çevre Düzenleme çalışmalarında sona geldik. Terme’yi tekne ile gezmek artık hayal değil.” dedi.

Samsun Terme'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, uzun süredir üzennde durdurklan kentse! dönüşüm çalışmalannda son aşamaya geldiklerini belirterek, "İnşallah 1 ay içinde rapor biterek bakanlığa sunulacak. " dedi.

Samsun'a kentsel dönüşüm geliyor!

Samsun'un Terme ilçesinde Terme Çayı taşkın sahası etrafında afet riskli alanların belirlenip kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesi için çalışmalar başladı. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "çalışmalar ilçenin geleceğine önemli katkılar sağlayacak" dedi.

Salıpazarı Barajı'nın ihalesi 2015 yılında yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, etkili sağanak yağıştan olumsuz etkilenen ve Terme çayının taşması ile sel baskınları yaşanan bölgeye giderek Terme ilçesinde incelemelerde bulundu...

Firdevs Evleri'nde 66 bin TL'ye! 38 ay sıfır faizle!

Beylikdüzü'nde inşa edilen Firdevs Evleri'nde konutlar 38 ay vade farksız taksitle satılıyor...

Goldstein Ailesi: Re/Max Türkiye ile yollarımızı ayırmadık

Akşam gazetesinde yayınlanan "Goldstein ailesi RE/MAX Türkiye ile yolunu ayırdı" başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığı açıklandı

Çayırova Çağdaşkent 2'de 99 bin TL'ye 130 m2! Hemen teslim!

Çayırova Çağdaşkent 2'de fiyatlar 99 bin TL ile 199 bin TL arasında değişiyor

Şubat ayında konutta yüzde 0,39 düşüş yaşandı

Şubat ayında endekste yer alan gruplardan konutta yüzde 0,39 düşüş yaşandı

Torunlar AVM ağustos ayında açılacak!

Torunlar AVM Yatırım ve Yönetim tarafından yaptırılan 200 milyon dolarlık alışveriş merkezinin ağustos ayında ziyaretçilere açılması bekleniyor

Lays'ten kazandığı parayla Ayşe Elmacı ev aldı

Ödemiş'li Ayşe Elmacı Lays'ten kazandığ parayla ev satın aldı

Terme Çayı Haberi

Terme Çayı


Terme’de sahil ile şehri birbirine bağlayan Terme Çayı üzerindeki Yeni Köprü’nün sahil kısmından başlayarak denize kadar olan 4 kilometrelik bölümünde tekne gezileri düzenlenecek. Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ ekiplerinin uzun zamandır Terme Çayı üzerinde yaptığı genişletme ve derinleştirme çalışmalarında sona gelindi.


Terme Çayı’nda yapılan ıslah ve çevre düzenlemelerini yerinde inceleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, “Terme’de Miliç Sahili Projemizin yanında Terme Çayı içinde önemli bir proje gerçekleştiriyoruz.  Bu proje kapsamında yaklaşık bir ay sonra Terme Çayı’nda tekne turları düzenleyeceğiz. Terme Çayı’nda çok büyük ıslah çalışması gerçekleştirdik. Aynı zamanda burayı hem genişlettik hem de derinlik kazandırdık. Böylelikle teknelerin geçişleri çok rahat olacak. Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Terme için yapacağı önemli projelerden birisi olan bu çalışma sonucunda Terme halkı ve ziyaretçiler...