03 / 05 / 2024

Termo Teknik Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX

Termo Teknik Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX

İngiltere’de 110 yıllık tecrübeyle üretilen ve Termo Teknik tarafından Türk tüketicisine sunulan Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX, uzaktan erişim özelliği ile maksimum sistem yönetimi olanağı sağlıyor.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Samsun'da istinat duvarı çöken bina sağlam çıktı!

Samsun’da stinat duvarı çöken binanın temelinde yapılan teknik incelemelerde hasar olup olmadığı incelendi. İstinat duvarının yeniden inşa edilmesi, bina sahipleri evlerine yeniden taşınabilecek.

Depreme dayanıklı duvar geliştirildi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ)  İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Türer bir öğrencisiyle 8 büyüklüğündeki depreme dayanabilecek güçte duvar yaptı.

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne istinat duvarı!

Eğitime Yüzde Yüz Destek’ kampanyası kapsamında ilçedeki okullara yatırımlarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine istinat duvarı örerken, öğrencilerin güvenliği için de bahçeyi demir ferforje ile kapladı.

Toros Koleji Spor Merkezi’nin tercihi Termo Teknik Evomax!

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

Demir La Vida, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Büyükçekmece’de hayata geçen görkemli Demir La Vida Konut Projesi’nde Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanıldı.

Termo Teknik LOGIC Kombi 5 yıl garantili!

İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi, premix yoğuşmalı kombisi LOGIC’i Türkiye’ye sunan Termo Teknik, 31 Aralık’a kadar 5 yıl garanti hediyeli.

Byconcept tercihini EVOMAX'tan yana kullandı!

İngiltere’de üretilen, gelişmiş özelliklere sahip Termo Teknik EVOMAX kazanları tercih eden kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor.

Adana Serapark Evleri’nde EVOMAX Kazanları tercih edildi!

Yüksek işçilik kalitesi gözetilerek planlanan Serapark 4 Evleri’nde, ısıtma sistemi olarak en etkili çözümü sunan Termo Teknik EVOMAX Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar tercih edildi.

Termo Teknik'ten kombi alana seramik tencere seti hediye!

Termo Teknik, Ramazan ayına geleneksel kampanyası ile giriyor. Termo Teknik LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi, Ramazan ayına Güral Porselen’den 7 parça seramik tencere seti hediyeli.

Termo Teknik ile panel radyatörlerde kalite ve şıklık bir arada!

Panel radyatörler, mimari tasarıma ve dekorasyona en zor uyum gösteren sabit parçalar olarak biliniyor. Termo Teknik dekoratif panel radyatörleri yüksek ısıl verimleri, çeşitlilikleri, tasarımları ve 10 yıllık garantileri ile dikkat çekiyor.

Tokat'ta lise bahçesindeki istinat duvarı yıkıldı!

Tokat'ta bir lisenin bahçesinde bulunan istinat duvarı yıkıldı. Devegörmez Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin otopark olarak kullanılan bahçesindeki yaklaşık 3 metre yüksekliğindeki istinat duvarında çökme meydana geldi.

Termo Teknik Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX Haberi

Termo Teknik Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX

Merkezi ısıtma sistemlerine yeni bir bakış açısı ve yüksek verim getiren duvar tipi yoğuşmalı kazanlar, sahip oldukları teknolojik özellikleriyle maksimum kontrol ve yüksek verime olanak sağlıyor. Uzaktan erişim ile kontrolü ve yönetimi sağlanabilen kazan dairelerinde, sistem takibini yapabilmek, hata ve arıza raporlarını e-posta olarak alabilmek mümkün oluyor. Böylece, erken müdahale olanağı ortaya çıkıyor ve sistem yönetimi kolaylaşıyor.


Arıza bildirimi


Uzaktan erişim özelliği, kazan dairelerine Dünya'nın herhangi bir yerinden akıllı telefon, tablet veya bilgisayar üzerinden internet altyapısı ile bağlanma şansı sunan kontrol panelleri sayesinde sağlanıyor. Bu kontrol panelleri vasıtasıyla kazanların çalışma ve sıcaklık ayarları kontrol edilebiliyor ve panelin işlem menüsünden istenen değişiklikler yapılabiliyor. Daha da önemlisi; yeni meydana gelen arızalar, sistem kurulumu esnasında belirlenen kişilere (yetkili servis, bina yöneticisi, hane sakinleri vs.)...