03 / 05 / 2024

Termo Teknik ulaşım

Termo Teknik ulaşım

Fabrikasını dünyanın en büyük panel radyatör üretim merkezine dönüştürmeye hazırlanan Termo Teknik’in CEO’su Cem Nazif Yalçın: “Türkiye’deki istikrar, yatırım ve büyüme hedeflerimizde bize güven veriyor” dedi.

Termo Teknik kampanyaları 3 Ekim’e kadar devam edecek!

Termo Teknik’in “ Ramazan Sofranız Termo Teknik’ten, “ + 3 yıl ek garanti” ve “Turkcell’den 400 dakikalık konuşma ” kampanyaları 3 Ekim’e kadar devam edecek.

Termo Teknik’ten 3 yıl ek garanti kampanyası!

İngiliz iş dünyasının prestijli “ Kraliçe Ödülü - The Queen’s Award ” sahibi Logic Kombi, üstün kalitesinin güvencesi olarak + 3 yıl garanti seçenekleriyle sunuluyor.

Termo Teknik Kayseri’de hızlı büyüme amaçlıyor!

Termo Teknik’ in, iç piyasada faaliyetini yoğunlaştırarak geçtiğimiz 4 yılda satış ve hizmet noktalarının sayısını iki katına çıkardığını, Kayseri ’de de hızlı gelişme amaçladıklarını söyledi.

Termo Teknik Evomax’ı Türkiye çapında tanıtıyor!

Ideal Heating tarafından tasarlanan, ileri teknoloji ürünü duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax’ı Türk kullanıcısının beğenisine sunan Termo Teknik, Türkiye çapında gerçekleştirdiği bayi toplantıları ile Evomax’ı sektörün temsilcilerine tanıtıyor...

Termo Teknik Evomax'ı pazara sunuyor!

Termo Teknik, Ideal Heating tarafından tasarlanan, ileri teknoloji ürünü duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax’ı Türk kullanıcısının beğenisine sunuyor. Evomax, yüksek verimliliği, küçük hacmi, kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor...

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Termo Teknik tesis alanını büyütecek!

Termo Teknik, 2015 yılı içerisinde 100 milyon lirayı aşan iç piyasa cirosu elde etti. Salim Çetinkurşun, “Yeni yatırımlarla birlikte tesisimizin alanı 7 bin metrekare artarak 42 bin metrekareye ulaşacak." dedi.

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım!

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım bilgileri kapsamında proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Projede 30 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal ulaşım!

Topkapı Inİstanbul Lokal ulaşım bilgilerine göre proje Yıldız Teknik Üniversite Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Kadıköy Concord İstanbul Evleri ulaşım!

Kadıköy Concord İstanbul Evleri Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Kadıköy Concord İstanbul Evleri ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor.

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım bilgileri!

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Kadıköy Fikirtepe bölgesinde bulunuyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 1.175 adet konut yer alıyor.

Tuzla Evora İstanbul Evleri ulaşım!

Tuzla Evora İstanbul Evleri ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da 300 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje Teknik Yapı imzası taşıyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri ulaşım!

Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Kadıköy Fikirtepe bölgesinde bulunuyor. Satışları devam eden proje 11 bin 504 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul ulaşım bilgileri!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde hayata geçirilen Evora İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Teknik Yapı Evora İstanbul ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Teknik Yapı Metropark Evleri ulaşım!

Metropark Halkalı Evleri 213 bin 800 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Teknik Yapı Metropark Evleri ulaşım bilgileri kapsamında projenin Eski Bahariye Halı Fabrikası'na yakın konum bulunduğunu söyleyebiliriz.

Concord İstanbul Teknik Yapı ulaşım!

Concord İstanbul Teknik Yapı ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Kadıköy Fikirtepe lokasyonunda hayata geçiriliyor. Proje kampanyalı ödeme planı ile satışlarına devam ediyor.

Concord İstanbul Rezidans ulaşım!

Concord İstanbul Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında Dumlupınar Mahallesi, Yumurtacı Abdi Bey Caddesi üzerinde yer alıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 1.175 adet daireden oluşuyor.

Inİstanbul Gala Konutları ulaşım!

Inİstanbul Gala Konutları ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projenin satış süreci devam ediyor.

Termo Teknik ulaşım Haberi

Termo Teknik ulaşım

Çorlu’da bulunan fabrikasını dünyanın en büyük panel radyatör üretim merkezine dönüştürmeye hazırlanan Termo Teknik’in CEO’su Cem Nazif Yalçın: “Türkiye’deki istikrar, yatırım ve büyüme hedeflerimizde bize güven veriyor” dedi.


İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi IDEAL STELRAD GROUP’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olarak faaliyet gösteren Termo Teknik’in Çorlu’daki fabrikası 2015 yılı içinde dünyanın en büyük panel radyatör üretim tesisi olacak.


Halen dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan ve Avrupa’daki panel radyatörlerin yüzde 10’unu üreten Termo Teknik fabrikasındaki üretim bandı sayısı yeni gelen iki adet superline hat ile 5’ten 7’ye çıkacak. Böylelikle tesisteki yıllık kapasite 4,5 milyondan 7 milyon metreye kadar artabilecek. Bu yatırım ile Termo Teknik’in Avrupa pazar payının yüzde 15’e ulaşması hedefleniyor.


Termo Teknik CEO’su Cem Nazif YALÇIN, yeni yatırımlarla üretim, istihdam ve ihracata...