27 / 04 / 2024

Termo Teknik yeni ürünleri

Termo Teknik yeni ürünleri

Merkezi ısıtma kazanları ve yoğuşmalı kombileri ile eksiksiz bir portfolyoya ulaşan Termo Teknik, ISK – SODEX 2014 Fuarı’nda 300 m2’lik standında sunduğu ürünleri ile öne çıktı...

Termo Teknik başarılı bayilerini St. Petersburg’ta ağırladı!

Termo Teknik, Türkiye’de 2013 yılının ikinci yarısında satışa sunulan ve kısa sürede stokları tükenen duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax’ın“Satış ve Hizmet Kampanyası” çerçevesinde başarılı olan 34 bayisini St. Petersburg’ta ağırladı...

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Hasan Gümüşsoy tarafından kuruldu.

Teknik Yapı 3 yeni projeye başlıyor!

Halihazırda 7 projede toplam 5 bin 259 konutluk kentsel dönüşüm projelerinin inşaatını sürdüren Teknik Yapı, 3 yeni proje üzerinde çalışıyor. Şirket, pandemi bittiğinde bu projelere başlamayı planlıyor.

İskenderun Teknik Üniversitesi’ne yeni fakülte müjdesi!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İskenderun Teknik Üniversitesi’ne fakülte yaptırmak için kolları sıvadı. İSTE bünyesinde yeni bir Fakülte binası yapımı için imzalar atıldı.

Binalara yeni deprem güvenliği ve asansör şartnamesi geldi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'te Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ ile binalara yeni deprem güvenliği ve asansör şartnamesi geldi..

Teknik Yapı'dan yıl sonuna kadar 3 yeni proje!

Teknik Yapı 2018 yılı sonuna kadar 3.2 milyar lira değerinde 3 yeni projeyi satışa sunacağını açıkladı. Şirketin değeri 10.5 milyar lira olacak. 

Teknik Yapı 3 yeni projesini satışa çıkaracak!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım 2018 yılı sonuna kadar yaklaşık 3.2 milyar değerindeki üç yeni projenin daha satışa sunulacağını açıkladı.

BİMER'den Yıldız Teknik Lojmanları açıklaması!

İstanbul Şişli’de eski Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) arazisi üzerinde hayata geçirilen 34 katlı Nurol Tower’ın yükseldiği araziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Bursa'da Yeni İmar Yönetmeliği çalıştayı düzenlendi!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin, “Yeni Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği” hakkında Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyesinde çalışan teknik personelin bilgilendirilmesi için çalıştay gerçekleştirildi. 

Umut Durbakayım: 2018'de yeni rekorlar göreceğiz!

2017 yılının gayet iyi geçtiğini ifade eden Teknik Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım, "2018'de yeni rekorlar göreceğiz" dedi. 

Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlayacak!

Teknik Yapı, hem İstanbul hemde Anadolu'da konut yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlayacak.

Çekmeköy Belediyesi'nden yeni nesil binalar için teknik eğitim!

İstanbul Valiliği, Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi'nin iştirakçi olduğu Yeni Nesil Binalar İçin Teknik Eğitim Projesi” açılış toplantısı yapıldı.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi!

Teknik Yapı'nın yeni projesi olan Kartal Yücel Sitesi projesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanında inşa edilecek. Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Termo Teknik yeni ürünleri Haberi

Termo Teknik yeni ürünleri

Merkezi ısıtma kazanları ve yoğuşmalı kombileri ile eksiksiz bir portfolyoya ulaşan Termo Teknik, ISK – SODEX 2014 Fuarı’nda 300 m2’lik standında sunduğu ürünleri ile öne çıktı. Termo Teknik, başarısını sürekli olarak sayısını arttırdığı bayi ve iş ortaklarının geniş katılımı ile düzenlediği kokteylde kutladı

                                                                                

İngiliz ISG şirketinin iştiraki olarak Türkiye’de faaliyetini sürdüren Termo Teknik, 7-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı niteliğinde olan ISK...