27 / 05 / 2024

terör inşaat sektörünü nasıl etkiledi

terör inşaat sektörünü nasıl etkiledi

Terör eylemlerinin konut satışlarını doğrudan veya dolaylı olarak etkilediğini anlatan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Türkiye'nin her şeye rağmen büyümeye devam ettiğini söyledi.

Dövizdeki yükseliş inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Antalya inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, inşaat sektöründeki 100 liralık maliyetin döviz kurundaki artış nedeniyle 140 liraya çıktığını, bunun da konut talebini düşürdüğünü söyledi.

Dövizdeki yükseliş inşaat sektörünü vurdu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, inşaat sektöründeki 100 liralık maliyetin döviz kurundaki artış nedeniyle 140 liraya çıktığını, bunun da konut talebini düşürdüğünü söyledi.

Deniz Karataş: Dövizdeki artış inşaat sektörünü etkiledi!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, döviz kurlarında ve faizlerdeki yükselişin inşaat sektörünü olumsuz etkilediğini söyledi.

İnşaat sektörüne kadın eli değdi!

Ankara inşaat sektörü, Evren Acar ve Filiz Kemahlı'nın ismini son dönemde çok sık duymaya başladı. İki başarılı iş kadını, danışmanlık sistemiyle inşaat sektöründe yeni bir iş kolunun gelişmesinin önünü açtıklarını söylüyor.

Doların kur artışı inşaat sektörünü etkiledi!

DOLARIN kur fiyatının yükselmesi ve siyasi belirsizlik ekonominin lokomotifi inşaat sektörünü ciddi şekilde etkiledi. Bu süreç sektöre sonradan dahil olanlar ile "gerçek müteahhitleri " de ayrışmasını sağladı.

Dolar kurunun yükselmesi İnşaat sektörünü ciddi şekilde etkiledi!

DOLARIN kur fiyatının yükselmesi ve siyasi belirsizlik ekonominin lokomotifi inşaat sektörünü ciddi şekilde etkiledi. Bu süreç sektöre sonradan dahil olanlar ile "gerçek müteahhitlerin " de ayrışmasını sağladı.

BTSO inşaat sektörünün vasıflı eleman sıkıntısını çözüyor!

BTSO İnşaat Konseyi, inşaat sektörünün vasıflı eleman meselesine çözüm bulmayı hedefliyor. Çalışmalarına 2013 yılının son çeyreğinde başlayan BTSO inşaat Konseyi, sektörde yol haritalarını belirlediği toplantılarına devam ediyor.

Ekonomideki belirsizlik inşaat sektörünü etkiliyor!

Olay Bursa Gazetesi ekonomi yazarlarından Feridun Eyüpoğlu ekonomideki belirsizliğin inşaat sektörünü nasıl etkilediğini anlattı. İşte, Feridun Eyüpoğlu'nun köşe yazısı...

Döviz kurundaki artış inşaat sektörünü etkiledi mi?

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, ekonomisinin yüzde 60'ı inşaat sektörü üzerinden ilerleyen Başkent Ankara'da da döviz artışının etkilerinin hissedildiğini ifade etti.

Döviz artışının etkileri inşaat sektöründe de görüldü!

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, ekonomisinin yüzde 60'ı inşaat sektörü üzerinden ilerleyen Başkent Ankara'da da döviz artışının etkilerinin hissedildiğini ifade etti.

İnşaat Platformu, inşaat sektörünü masaya yatırdı!

Sektörün canlı hafızaları arasında gösterilen Mahmut Kılınç inşaat ile ilgili bilgiler veriyor… İnşaat Platformu,ilk toplantısında inşaat sektörünü masaya yatırdı.

Dövizdeki artış inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Doların Türk Lirası karşısında rekor üstüne rekor kırması, son aylardaki siyasi belirsizlik ekonominin lokomotifi inşaat sektörünü ciddi şekilde etkiledi. Bu süreç sektöre sonradan dahil olanlar ile “gerçek müteahittlerin” de ayrışmasını sağladı.

Adana'da inşaat sektörünün önü açılmalı!

Adana Emlakçılar ve İnşaatçılar Esnaf Odaları, şehirde imarlı arsa sıkıntısı yüzünden inşaat sektörünün kapalı olduğunu belirterek, yetkilileri çözüm üretmeye çağırdılar.

terör inşaat sektörünü nasıl etkiledi Haberi

terör inşaat sektörünü nasıl etkiledi

Terör eylemlerinin konut satışlarını doğrudan veya dolaylı olarak etkilediğini anlatan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Türkiye'nin her şeye rağmen büyümeye devam ettiğini söyledi. Kurum MIPIM'de yaptığı açıklamada "Emlak Konut olarak Türkiye'de en büyük GYO'yuz. Geçen yıl yüzde 20'ye yakın yabancı satışı gerçekleştirdik. Sektörü ayakta tutan en büyük etkenler biri buydu. Bu yurtdışına katılım ve tanıtımlarla oluyor. Ocak ve şubat aylarında yine yüzde 10-15 satışlar oldu. Türkiye büyümeye devam ediyor. İnşaat sektörü de büyümek zorunda. TOKİ'yle işbirliği içinde çalışmalarımız sürüyor. Son 1.5 yıldır Anadolu'ya açılma politikamız var"...