28 / 04 / 2024

terra ataşehir ne zaman teslim

terra ataşehir ne zaman teslim

Terra Ataşehir ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde detaylı bir şekilde yer alıyor

Kentart İnşaat Terra Ataşehir projesi!

Kentart İnşaat Terra Ataşehir projesi 2015 yılının Haziran ayında teslim edilecek. Terra Ataşehir Evlerinde yer alan daireler 119 bin TL' den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor...

Kentart Ataşehir Terra adres!

Kentart Ataşehir Terra adres ve telefon numarası bilgisi şöyle: Çamlık Mh. Şehit Burak Kurtuluş Cd. No:60 Ümraniye - İstanbul / 0216 999 90 10

Kentart İnşaat Terra Ataşehir satılık!

Terra Ataşehir projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükseliyor. Kentart İnşaat Terra Ataşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Kentart Ataşehir Terra fiyat!

Kentart Ataşehir Terra fiyat listesi 148 bin 400 TL'den başlangıç gösteriyor. 27 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kentart Ataşehir Terra projesinde konut teslimlerinin Haziran 2015'te yapılması planlanıyor...

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen  Nidapark Ataşehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Nidapark Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir Modern'de satışlar resmen başladı. Daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi davası ne durumda?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ataşehir Belediyesi'ne karşı açılan davalarlardaki son durum hakkında açıklama yaptı.

Ataşehir Yakut Sitesi'nin dönüşümüne üç firma talip!

Kentsel dönüşümün sık sık gündeme geldiği Ataşehir'de yer alan Yakut Sitesi de kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp yeniden yapılacak. İşte Yakut Sitesi'nin dönüşümüne talip olan üç firma...

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir ne zaman teslim?

Ön taleplerin toplandığı Sinpaş Finans Şehir projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye-Ataşehir bölgesinde yükseliyor. Peki Ataşehir Sinpaş Finans Şehir ne zaman teslim?

Nida Kule Ataşehir'in güneş kontrolü Guardian Glass'tan!

Tahincioğlu Gayrimenkul yatırımıyla Ataşehir'de, hayata geçirilen Nida Kule Ataşehir Kuzey ve Güney ofiste yüksek seçicilikte güneş kontrolünü ve doğal ışıkla elde edilen ferahlığı Guardian Glass ürünleriyle sağlıyor.

Ataşehir Şenol Güneş Bulvarı imar planı askıda!

Ataşehir İlçesi, Şenol Güneş Bulvarı - 30004 Caddesi kesişimi Revize Geometrik ve Sirkülasyon Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda...

Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi'ne açtığı davayı kazandı!

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi'ne açtığı davaya ilişkin İstanbul 9. Vergi Mahkemesi tarafından verilen ve Vakıf GYO lehine sonuçlanan mahkeme kararı için, düzeltme talebi Danıştay 9. Dairesi'nin 2016/311 E. 2016/5497 K.s. kararı ile reddedildi.

Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Aylık taksitlerin 180 TL ile 400 aralığında belirlendiği projede 623 adet daire yer alıyor. Peki Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Ataşehir Emekevler TOKİ kurası ne zaman?

Kadıköy Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa imzasını taşıdığı projede 632 daire yer alıyor. Peki Ataşehir Emekevler TOKİ kurası ne zaman?

TOKİ Ataşehir Emekevler kurası ne zaman?

TOKİ ile Kadıköy Belediyesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Ataşehir Emekevler'de sona gelindi. Peki, TOKİ Ataşehir Emekevler kurası ne zaman?

terra ataşehir ne zaman teslim Haberi

terra ataşehir ne zaman teslim

Terra Ataşehir projesi, KentArt İnşaat tarafından 4 bin 100 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Terra Ataşehir ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 


PROJENİN SON DURUM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


27 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan KentArt İnşaat Terra Ataşehir Evleri'nde toplam 210 konut bulunuyor. 40 milyon liralık yatırım bedeliyle hayata geçirilen KentArt İnşaat Terra Ataşehir'deki konutların alanları 42 metrekare ile 248 metrekare arasında değişiyor. 




KentArt İnşaat Terra Ataşehir fiyat listesi!

KentArt İnşaat Terra Ataşehir satılık konut fiyatları 96 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


KentArt İnşaat Terra Ataşehir ödeme koşulları!

KentArt İnşaat Terra Ataşehir ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat sonrasında 50 ay...