04 / 05 / 2024

Terra Ataşehir son durum

Terra Ataşehir son durum

Terra Ataşehir'de eski yapıların dönüşümü için yıkımlar başlatıldı. Şantiye alanında düzenlenen törenle birlikte yıkım sürecini başlatan Kent Art İnşaat, projesini istanbul'un fınans merkezi Şerifali-Ataşehir bölgesinde hayata geçiriyor.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaştı. İşte MHR GYO Ataşehir projesinde son durum...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini duyurdu. İşte MHR GYO Ataşehir'deki son durum...

Ataşehir'de imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalle için son dakika müjdesi!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalleye son dakika müjdesi verdi. İşte o gelişme... 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum bildirisini yayınladı. 

Ataşehir’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 100 arttı!

Ataşehir’de, konut fiyatları değerlenmeye devam ediyor. İstanbul'un yükselen ilçesinde konut fiyatları son 4 yılda yüzde 100 arttı.

Trendist Ataşehir'de teşekkür kampanyası! Son 60 daire!

Ataşehir’de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir’de son 60 daireye özel 60 aya yüzde 0,60 fırsatı sunuluyor.

Nidakule Ataşehir Dükkanları son başvuru tarihi!

Nidakule Ataşehir Dükkanları son başvuru tarihi 18 Aralık 2015 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede dükkanların büyüklükleri 173 metrekareden başlıyor.

Nidakule Ataşehir açık artırma ihalesi için son 3 gün!

Nidakule Ataşehir açık artırma ihalesi için son 3 gün. Toplamda 21 adet dükkanın satışa çıkarılacağı projede fiyatlar 3 milyon 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Vakıf GYO Ataşehir Belediyesi davasında son durum!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ataşehir Belediyesi'ne karşı açılmış olan davaların son durumu hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. İşte açıklama...

Trendist Ataşehir basın toplantısı yapılacak!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir son yıllarda İstanbul’da gerçekleştirilen en özgün projelerden birine imza atıyor.

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 4.430 dolara! Son gün 20 Ocak!

Metrekare birim fiyatlarının 4 bin 430 dolardan başladığı My Newwork Ataşehir projesinde bu fiyatlarla ofis almak isteyenler için son gün 20 Ocak olarak belirlendi.

Trendist Ataşehir son durum!

Trendist Ataşehir son durum bilgileri haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Terra Ataşehir son durum Haberi

Terra Ataşehir son durum

İstanbul'un kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Terra Ataşehir'de eski yapıların dönüşümü için yıkımlar başlatıldı. Şantiye alanında düzenlenen törenle birlikte yıkım sürecini başlatan Kent Art İnşaat, projesini istanbul'un fınans merkezi Şerifali-Ataşehir bölgesinde hayata geçiriyor. 



PROJENİN SON DURUM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ



Yıkım sürecini başlatan Kent Art inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Aydemir, "Dünyanın en gözde şehirlerinden istanbul'un daha iyiye, daha güzele ve daha moderne olan yolculuğu kentsel dönüşümün, örneklerinden birini hayata geçiriyoruz. Kentsel dönüşüm sürecinde mimarisiyle ve donatılarıyla örnek niteliği taşıyacak Terra Ataşehir projemizin startını veriyoruz. Yaklaşık 40 milyon TL'lik bir yatırımla yükselecek Terra Ataşehir, bu bölgede önemli bir cazibe merkezi oluşturacaktır." dedi. 


27 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Terra Ataşehir'de 210 konut ve 3 bin 100 metrekarelik ticari alan inşaatı...