30 / 04 / 2024

terra gayrimenkul Nurol GYO

terra gayrimenkul Nurol GYO

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Terra Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı.

Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar? 

Nurol Park E Blok kapsamında 87 adet, K Blok'ta ise 2 adet bağımsız bölümün 2022 değeri açıklandı. Peki Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Nurol Gayrimenkul ofis katı satıp döviz borcunu kapadı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan yapılan açıklamada Nurol Tower'da bir ofis katının satışının gerçekleştirilerek elde edilen gelirin banka kredilerinin kapatılmasında kullanıldığı ifade edildi.

Terra Grup Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Terra Grup Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Berrak Savaş tarafından kuruldu.

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi açıldı!

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi bugün Bağcılar'da 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Acısu tarafından açıldı.

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul'den pay alacak!

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermaye artışına katılım kapsamında, yeni pay alma hakkını kullanmak isteyen pay sahiplerine duyurusunu yayınladı.

Pera GYO 2021 yılı değerleme firmasını seçti!

Pera GYO'nun her bir varlık hakkında 2021 yılı için değerleme hizmeti almak üzere Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine oybirliğiyle karar verildi.

Nurol GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Nurol GYO'nun 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Yapı Kredi Koray GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Yapı Kredi Koray GYO, 2021 yılı hesap dönemi içinde şirket tarafından portföyüne katılacak ve değerleme gerektiren varlıklarla ilgili değerleme yapmak üzere, TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Nurol GYO 2020 yılı gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçiyor!

Nurol GYO'nun 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına oybirliği ile karar verildi.

Nurol GYO 2020 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Akmerkez GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Pera Gayrimenkul 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Pera Gayrimenkul Yatırm Ortaklığı 2020 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ile anlaştı...

Yapı Kredi Koray GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

terra gayrimenkul Nurol GYO Haberi

terra gayrimenkul Nurol GYO

Nurol Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık hakkında 2015 yılı için değerleme hizmeti almak üzere Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin, Şirketimiz portföyüne 2015 yılı içinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek diğer varlıklar hakkında değerleme hizmeti almak üzere Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve  Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar...