07 / 05 / 2024

Terrace Koru ne zaman teslim

Terrace Koru ne zaman teslim

Çekmeköy Terrace Koru ödeme koşulları kapsamında 30 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. 3 bloktan meydana gelen projede daire fiyatları 302 bin TL'den başlıyor.

İnanlar Terrace Koru satış fiyatları!

İnanlar Terrace Koru satış fiyatları 2+1'lerde 400 bin TL'den başlıyor. 30 ay vade seçeneğiyle daire sahibi olunabilen proje İstanbul Çekmeköy'de inşa ediliyor.

Terrace Koru fiyat listesi!

Terrace Koru fiyat listesi dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. 2017 yılının sonunda teslim edilmesi planlanan proje 3 blok halinde inşa ediliyor.

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde inşa edilen Sinpaş Koru Aura projesinde 2+1 ve 5+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Koru Aura'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde yükselen Sinpaş Koru Aura projesinin lansmanı yapıldı.

Sinpaş GYO Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu? 

Nişantaşı Koru projesinin değeri dudak uçuklattı!

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Yapı imzasıyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesinin değeri belli oldu. 2021'in hasılat şampiyonu olan projenin değerleme raporu yayınlandı. Peki Nişantaşı Koru projesinin değeri ne kadar?

Validebağ Korusu Üsküdar Belediyesi’ne tahsis edildi!

Üsküdar Belediye Meclisi'nin olağanüstü oturumunda Validebağ Korusu'nun tahsisi karar bağlandı. Koru Üsküdar Belediyesi'ne tahsis edildi...

Eston Şehir Koru’dan ‘Anneler Günü’ne özel fırsatlar!

Bahçeşehir’in en beğenilen projesi olan Eston Şehir Koru'da mevcut indirimlere ek olarak Anneler Günü’ne özel fırsatlar sunuluyor.

Mimar Yasemin Yorulmaz, Koru Narlıdere'yi anlattı!

Yapı ST’nin startını verdiği Koru Narlıdere’nin proje yöneticisi mimar Yasemin Yorulmaz, hedef kitleye yönelik çalıştıklarını belirtti, “Bu binayı rezidans kurgusuyla işleteceğiz, bir otele gittiğinizde aldığınız hizmet ne ise aynısını alacaksınız” dedi

Aryom Koru’nun birinci etabı tamamlandı!

Türkiye’nin 'En İyi Konut Projesi' ödülüne sahip Aryom Koru’da birinci etabın bitmesiyle konut sahipleri için huzurlu ve konforlu bir yaşam başlıyor.

Sancaktepe Adres Koru Evleri'nde görülmemiş kampanya!

İnşaat sektörünün 45 yıllık köklü ve güvenilir markası Bayraktar İnşaat, Sancaktepe’de hayata geçirdiği 'Adres Koru Evleri’ne özel eşi benzeri görülmemiş bir kampanya başlatıyor. 

17 soruda Kuzeyşehir Koru!

Yücesoy Mühendislik imzası ile İzmir'de hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki Kuzeyşehir Koru'da kaç konut var? Kuzeyşehir Koru ne zaman teslim edilecek? Kuzeyşehir Koru fiyatları ne kadar? İşte tüm soruların yanıtları...

Kuzey Şehir Koru İzmir satılık!

Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Şehir Koru İzmir satılık daire fiyatları...

Terrace Mogan Konakları ne zaman teslim?

Terrace Mogan Konakları projesi Ankara'daki Gölbaşı Mogan Gölü’nün hemen yanında hayata geçiriliyor. Peki Terrace Mogan Konakları ne zaman teslim?

İnanlar İnşaat’a 11 suç duyurusu daha!

Çekmeköy Terrace Koru sitesinden 16 kişinin Serdar İnan hakkında kırmızı bülten talepli suç duyurusunun ardından, Küçükçekmece’deki Terrace Tema sitesinden aldıkları evlerde dolandırıldığını iddia eden 11 kişi daha İnanlar İnşaat hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu.

Terrace Koru ne zaman teslim Haberi

Terrace Koru ne zaman teslim

Terrace Koru Residence'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor. Proje İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 


Toplamda 150 adet dairenin bulunduğu Terrace Koru Evleri İstanbul Çekmeköy Alemdağ mevkiinde yükseliyor. Proje 3 blok halinde inşa ediliyor. 

Çekmeköy Terrace Koru ödeme koşulları!

İnanlar Terrace Koru'da yüzde 20 peşinatta; kalan yüzde 30'luk tutar için 2 ayrı ara ödeme yapılıyor ve kalan bedel 30 ay vade farkı olmadan taksitlendiriliyor. 


Terrace Koru Alemdağ'da otopark, spor alanları, fitness salonu, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve sauna gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Terrace Koru Çekmeköy ev fiyatları 1+1 dairelerde 302 bin TL ile 370 bin TL, 2+1 dairelerde 400 bin TL ile 525 bin TL, 3+1 dairelerde 530 bin...