15 / 05 / 2024

Terrace Plus teslim

Terrace Plus teslim

Terrace Plus projesi kapsamında yer alan konutlar 2 oda 1 salon bahçe dubleksi ve 3 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı, projenin 20 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Terrace Plus teslim tarihi!

Terrace Plus teslim tarihi kapsamında konutların 20 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede 2 oda 1 salon bahçe dubleksi ve 3 oda 1 salon dubleks konutlar bulunuyor

Genyap Oxygen Plus teslim tarihi!

Genyap tarafından  İstanbul'da inşa edilen Genyap Oxygen Plus projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Peki 4 bloktan oluşan Genyap Oxygen Plus projesinin teslim tarihi ne zaman? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim?

Kuzeyşehir Plus projesi 102 konuttan meydana geliyor. Peki Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim edilecek?

Terrace Mogan Konakları ne zaman teslim?

Terrace Mogan Konakları projesi Ankara'daki Gölbaşı Mogan Gölü’nün hemen yanında hayata geçiriliyor. Peki Terrace Mogan Konakları ne zaman teslim?

Strada Plus Akzirve teslim tarihi!

Strada Plus projesi İstanbul Bahçeşehir'de Akzirve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Strada Plus Akzirve teslim tarihi ne zaman?

Taşdelen 216 Koru Plus teslim tarihi!

216 Koru Plus Evleri 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla Anadolu Yakası Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçirildi. Taşdelen 216 Koru Plus teslim tarihi ne zaman?

Akzirve Strada Plus teslim tarihi!

Strada Plus Evleri yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma avantajı sunuyor. Akzirve Strada Plus teslim tarihi ne zaman?

Avcılar Terrace Nill Ambarlı ne zaman teslim?

İnanlar İnşaat imzası taşıyan Terrace Nill Ambarlı projesi İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Ambarlı bölgesinde yer alıyor. Peki Avcılar Terrace Nill Ambarlı ne zaman teslim?

İnanlar Terrace Elis ne zaman teslim?

İnanlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen İnanlar Terrace Elis projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de inşa edilecek . Peki İnanlar Terrace Elis ne zaman teslim?

İnanlar Terrace Nill Ambarlı 2018 teslim!

Henüz proje aşamasında olan İnanlar Terrace Nill Ambarlı projesi İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Ambarlı bölgesinde inşa edilecek. İnanlar Terrace Nill Ambarlı 2018 teslim edilecek.

Terrace Elis Zekeriyaköy 2018'de teslim!

Terrace Elis Zekeriyaköy projesi İnanlar İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İnanlar Terrace Elis projesinin 2018 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Terrace Mix Evleri ne zaman teslim?

Toplam 437 konut ve 508 home ofisten meydana gelen Terrace Mix projesi İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Peki Terrace Mix Evleri ne zaman teslim?

Göl Plus Konutları ne zaman teslim?

Göl Plus projesi İstanbul Küçükçekmece'de Invest İnşaat, 24 Gayrimenkul ve Urke İnşaat ortaklığı ile hayata geçirildi. Peki Göl Plus Konutları ne zaman teslim?

Küçükçekmece Göl Plus teslim tarihi!

Küçükçekmece Göl Plus teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. Göl Plus Evleri'nde metrekare birim fiyatı 6 bin TL'den başlıyor...

Terrace Plus teslim Haberi

Terrace Plus teslim


Terrace Plus projesi İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer 'de inşa ediliyor. Proje İnanlar İnşaat imzası taşıyor.


54 ikiz villadan meydana gelen Terrace Plus projesinde 2 oda 1 salon bahçe dubleksi ve 3 oda 1 salon dubleksi konut alternatifleri bulunuyor.


Terrace Plus fiyat:

Terrace Plus fiyatları hakkında bilgi almak için 212 215 50 30 numaralı telefondan satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Anahtar teslimleri 20 ay sonra gerçekleştirilecek olan İnanlar Terrace Plus 'ta;  spor tesisleri, fitness center, dinlenme alanları, sauna, oyun alanları ve otopark mevcut.


Terrace Plus Evleri 'nde yer alan villaların alanları 120 metrekare ile 195 metrekare arasından değişiyor.


İnanlar Terrace Plus Zekeriyaköy iletişim:

Telefon: 0212 215 50 30

Web Adresi: www.terrace-plus.com

Ceren...