06 / 05 / 2024

terrace vadi projesi

terrace vadi projesi

Terrace Vadi Zekeriyaköy ev fiyatları 313 bin dolardan başlayarak değişiyor. İnanlar İnşaat'ın projesi Terrace Vadi Evleri'nde teslimler bu yıl haziran ayında yapılıyor...

İnanlar İnşaat'tan yeni Terrace Vadi!

İnanlar İnşaat'ın imzasıyla yaşama geçirilecek olan Terrace Vadi projesi ön talep toplama süreciyle başlangıç yapıyor. Terrace Vadi projesiyle ilgili tüm bilgiler Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com'da yer alacak...

Namlı Vadi Projesi geliyor! Yeni Proje!

Namlı Yapı tarafından, son 5 yılın en gözde yatırım merkezi haline gelen Kağıthane-Seyrantepe lokasyonuna Namlı Vadi Projesi inşa ediliyor. Yeni Proje!

Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri ne kadar?

Avrupa Konutları Vadi projesi için ÇED süreci başladı!

186 milyon 34 bin TL'ye mal olacak olan Avrupa Konutları Vadi projesi için ÇED süreci başladı...

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi!

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri mevcut.

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

İnanlar Terrace Deniz projesi geliyor! Yeni proje!

İnanlar İnşaat ''Terrace'' markası ile yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. İnanlar İnşaat'ın yeni projesi Terrace Deniz, Bağdat Caddesi'nde yükseliyor.

Filyos Vadi Projesi'nin temeli Ekim'de atılacak!

2. Abdülhamit döneminden bu yana bekleyen Filyos projesi hayata geçiyor. Endüstri bölgesi ilan edilen Filyos Vadi Projesi için Başbakan Binali Yıldırım Ekim ayında temel atma törenine gelecek.

Kırıkkale Yeşil Vadi Projesi ilk etap çalışmaları incelendi!

Harun Tüfekci, Yeşil Vadi Projesi'ne ilişkin, "Ankara ile Kırıkkale arasındaki bu bölümü çok önemsiyoruz, gereken çalışmaları devam ettireceğiz. Burası yeni çevre yolu ve hızlı trenle beraber Ankara'yla birleşme, bütünleşmeye gidiyor." dedi.

Terrace Vadi Zekeriyaköy ev fiyatları!

Terrace Vadi Zekeriyaköy ev fiyatları 313 bin dolardan başlayarak değişiyor. İnanlar İnşaat'ın projesi Terrace Vadi Evleri'nde teslimler bu yıl haziran ayında yapılıyor...

Yeşil Vadi Projesi, Başbakan Davutoğlu'na sunuldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Yeşil Vadi Projesi"nin yıl ortasında tamamlanacağını ve bu yazdan itibaren iki ilde yaşayan vatandaşlara hizmet vermeye başlayacağını bildirdi.

Terrace Koru İnanlar Sitesi fiyatları!

Terrace Koru İnanlar Sitesi fiyatları 1+1 dairelerde 302 bin TL'den başlıyor. Çekmeköy Alemdağ'da yer alan Terrace Koru projesi 2017 yılının sonunda tamamlanıyor...

Kırıkkale'ye Yeşil Vadi Projesi müjdesi!

Başbakan Davutoğlu'nun onayıyla çalışmaların başladığı Yeşil Vadi'yle ilgili konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek vadinin bu yıl Kırıkkale ve Ankaralılara hizmet vereceğini söyledi.

Ankara Yeşil Vadi projesi yaza tamamlanacak!

Melih Gökçek, Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde Kızılırmak Vadisi içinde kurulacak “Yeşil Vadi Projesi”nin yıl ortasında tamamlanacağını ve bu yazdan itibaren iki ilde yaşayan vatandaşlara hizmet vermeye başlayacağını bildirdi.

terrace vadi projesi Haberi

terrace vadi projesi


İstanbul Sarıyer ilçesine bağlı Zekeriyaköy'de yükselen Terrace Vadi Evleri projesi 70 konuttan meydana geliyor. Terrace Vadi Evleri İnanlar İnşaat imzasını taşıyor.


Terrace Vadi Evleri projesi 35 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor. Terrace Vadi Zekeriyaköy'de konut teslimleri bu yıl Haziran'da gerçekleştiriliyor.



Terrace Vadi Zekeriyaköy ev fiyatları!


Terrace Vadi Zekeriyaköy'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Terrace Vadi Zekeriyaköy ev fiyatları 1+1 dairelerde 313 bin dolar, 2+1 dairelerde 498 bin dolardan başlıyor.


Terrace Vadi Zekeriyaköy'de 60 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. Terrace Vadi Evleri'nde konut alanları 69 metrekare ile 185 metrekare arasında değişiyor.



Tel : 444 2002

Web : http://www.terracevadi.com/

Gülcihan...