16 / 05 / 2024

terrace vadi telefon

terrace vadi telefon

İnanlar İnşaat'ın imzasıyla yaşama geçirilecek olan Terrace Vadi projesi ön talep toplama süreciyle başlangıç yapıyor. Terrace Vadi projesiyle ilgili tüm bilgiler Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com'da yer alacak...

Vadi Koru Invest İnşaat satış ofisi!

5 blok şeklinde yükselen Vadi Koru Invest İnşaat projesi 246 daire ve 92 ofisten meydana geliyor. Vadi Koru Invest İnşaat satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Ayazağa Vadi Koru telefon numarası!

Ayazağa Vadi Koru telefon numarası haberimizde yer alıyor. Proje İnvest İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Sarıyer Vadi Koru telefon!

Vadistanbul'un proje ortağı olan Invest İnşaat yeni projesi için hazırlıklara başladı. Sarıyer Vadi Koru telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Terrace Vadi Zekeriyaköy ev fiyatları!

Terrace Vadi Zekeriyaköy ev fiyatları 313 bin dolardan başlayarak değişiyor. İnanlar İnşaat'ın projesi Terrace Vadi Evleri'nde teslimler bu yıl haziran ayında yapılıyor...

Vadi İstanbul Park Evleri satış ofisi!

Vadi İstanbul Park Evleri satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Ofis alanı 100 bin metrekareden oluşan proje İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim!

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan projede konutlar 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı.

Terrace Koru İnanlar iletişim!

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje toplam 150 adet daireden oluşuyor. Terrace Koru İnanlar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 2 002 olarak belirlendi.

Terrace Koru Çekmeköy satış ofisi telefon!

Terrace Koru Çekmeköy satış ofisi telefon numarası 444 2 002 olarak belirlendi. Dairelerin 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı proje 3 bloktan oluşuyor.

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim!

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 939 55 33 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu ortaklığında inşa edilecek.

Terrace Koru satış ofisi!

Terrace Koru satış ofisi ile 444 2 002 telefon numarasından irtibata geçebilmek mümkün. İnanlar İnşaat imzası taşıyan projenin 2017 yılının sonunda tamamlanması planlanıyor.

Vadi Yaka Cadde satış ofisi iletişim!

Vadi Yaka Cadde satış ofisi iletişim için 0212 488 48 04 telefon numarasını arayabilirsiniz. İstanbul Başakşehir'de inşa edilen projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Vadi İstanbul Park satış ofisi!

Vadi İstanbul Park satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi. İstanbul Şişli Ayazağa'da inşa edilecek projenin 23 bin 500 metrekaresi mağaza alanından oluşuyor.

Vadişehir Başakşehir satış ofisi telefon!

Toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükselen proje toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşuyor. Vadişehir Başakşehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi.

terrace vadi telefon Haberi

terrace vadi telefon


İnanlar İnşaat' ın hayata geçireceği yepyeni projesi Terrace Tema' da ön talep toplama süreci başladı. Terrace Tema projesi villalardan oluşacak.


İnanlar İnşaat Terrace Tema projesini, "Villa ama 1 + 1, şehrin içinde ama huzurlu, seçkin ama mahalle sıcaklığında, orman içinde ama denize yakın" olarak ifade ediyor.


İnanlar İnşaat'ın Terrace Vadi projesinden bilgi sahibi olabilmek için web adresini ziyaret edebilirsiniz. 


Terrace Vadi projesinin detaylı bilgileri açıklandığı anda Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com'da yer alacak...


İnanlar İnşaat Terrace Vadi iletişim bilgileri!

Telefon: 444 2 002

Web Adresi: www.terracevadi.com


Nagihan...