29 / 04 / 2024

terraco Antique Stucco boyası

terraco Antique Stucco boyası

Trendleri belirlemede öncü marka Terraco’nun Türkiye pazarına sunduğu mermer desenli iç cephe boyası Antique Stucco sektör için farklı bir alternatif.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Terraco Antique Stucco ile mermer gibi duvarlar!

Trendleri belirlemede öncü marka Terraco’nun Türkiye pazarına sunduğu mermer desenli iç cephe boyası Antique Stucco sektör için farklı bir alternatif.

Terraco’dan 2017 yılı renk trendleri!

Gelecek eğilimlerini hisseden buna öncülük eden Terraco’nun yaşam alanlarınızı yenilerken 2017’ye dair önerileri var. 2017 yılı için yapılan birçok araştırma ve çalışmaya göre yılın en gözde rengi gri.

Türkiye'nin prestijli yapılarına Terraco Boya imzası!

Terraco en son teknoloji ile üretilen ürünlerini inşaat sektörüne sunmaya devam ediyor. Trendleri belirlemekte öncü olan Terraco Boya dünyada olduğu gibi Türkiye’de de birçok yapıya imzasını atıyor.

Isparta Devlet Hastanesi yalıtımda Terraco’yu tercih etti!

15 bin metrekare kapalı alanı ile tüm sağlık hizmetlerini veren Isparta Devlet Hastanesi yalıtımda Terraco’yu tercih etti

Terraco Marblecoat: Hem uygun hem dayanıklı kaplama!

Yenilikçi ürünleri ile yapı sektörünün öncelikli ihtiyaçlarına hitap eden Terraco’nun dekoratif ürün grubunda bulunan Marblecoat iç ve dış cephelerde kullanılan ve kullanıldığı alanlara mermer görünümü kazandıran dekoratif kaplamadır

Terraco Velvet Tex ile iç mekanlar renkleniyor!

İskandinav teknolojisi ile üretim yapan TERRACO’nun ürün gamında olan Velvet Tex kadife dokulu sedefli dekoratif boyadır. Velvet Tex birçok malzeme üzerine de uygulanabilme özelliğine sahiptir.

Handyplus boya yaşam alanlarınızı renklendiriyor!

Sürekli kendini yenileyen, yaratıcı, modern ve alışılmışın dışında ürün gamı bulunan Terraco son teknoloji ile üretilen ürünlerini Türkiye inşaat sektörüne sunmaya devam etmektedir.

Terraco Superwood, yaşam alanlarına ahşap doğallığı sağlıyor!

Boya ve yapı kimyasalları sektörünün öncü firmalarından Terraco, binalarda değişen konfor anlayışına en uygun çözümleri sunuyor. Terraco sektöre ahşap görünümlü, akrilik esaslı boyası Superwood'u kazandırdı.

Kalebodur Pietra Antique ile doğal taş dokusu!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, doğanın büyüleyici taş dokusunu yansıtan ‘Pietra Antique’ serisi ile sadece dış cephelerde değil, banyolarda da çarpıcı bir etki yaratıyor.

Kalebodur Antique Wood serisi ahşabın doğal dokusunu yansıtıyor!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, ahşabın doğal görünüm ve dokusunu, Antique Wood serisinde mükemmel bir şekilde seramiğe yansıtıyor. Kalebodur Antique Wood serisi ahşabın doğal dokusunu sunuyor.

Kale Antique Wood serisi ahşabın doğal yansımasını gösteriyor!

Geliştirdiği ürün ve de teknolojiler ile ayrıcalıklı yaşam alanları yaratan Kalebodur, ahşabın doğal görünüm ve de dokusunu, Antique Wood serisinde kusursuz bir şekilde seramiğe yansıtıyor.

Ege Seramik 37. Yapı Fuarı'nda ürünlerini sergiliyor!

Modern mekan sevenler için, Albis, Amazon, Carmen, Drop, Florence, Game, Havana, Love, New York, Paradise, Pixel ve Step serileri sunuldu. Klasikten vazgeçemeyenler için ise Antique serisi dikkati çeken ürünler arasında yer aldı...

terraco Antique Stucco boyası Haberi

terraco Antique Stucco boyası

Terraco’nun Venedik tarzı diye adlandırdığı Antique Stucco boyası ile mekanlarınızda doğal taşın gerçek ve sıcak atmosferini elde edebilirsiniz.


Yaşam alanlarında seçkin bir tarz elde etmenize yardımcı olan Antique Stucco, iç cepheden tavana, duvardan yapının kolonlarına kadar geniş bir alanda uygulayabileceğiniz akrilik esaslı, birçok renk alternatifi olan bir ürün.


Antique Stucco yüzey üzerindeki kılcal çatlakları ya da küçük hataları kapatmada yardımcı olurken, çevre dostu ve ekonomik bir çözüm olması ile de dikkat çekiyor.


Terraco’nun mermer görünümü elde etmenize yardımcı olan Antique Stucco boyası, restaurant, otel lobileri, galeri gibi mekanlar için ideal bir çözüm...