02 / 05 / 2024

tesa group şirketleri

tesa group şirketleri

İnşaat ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu. 

Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu. 

Tamer Group inşaat şirketlerine yatırım yapacak!

İnşaat alanında faaliyet gösteren Tamer Group ticari kredilere yoğunlaşacak. Şirket, hem yurtdışından hem de Türkiye’de finansal stres yaşayan şirketleri ekonomik hayata döndürecek.

İki Design Group’a Avrupa’dan dokuz ödül daha!

Şimdiye kadar aldığı ödüller ve uluslararası arenadaki başarılı projeleri ile Avrupa’nın tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan büyük başarıyla döndü.

İki Design Group Pasifik Property Awards’tan ödülle döndü!

Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren İki Design Group, Asya Pasifik Property Awards’tan yine ödülle döndü.

İki Design Group, Avrupa'dan 9 ödülle döndü!

Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan 9 ödülle döndü.

İki Design Group'a International Property Awards'tan dokuz ödül!

Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan yine ödülle döndü. Murat Kader ve ekibi aldıkları dokuz ödülle geceye damgasını vurdu.

İki Desing Group Mipim'de 2 ödül kazandı!

Türkiye'nin güçlü mimarlık şirketleri arasında yer alan İki Desing Group, projelendirdiği Spine Tower ile 2014 yılı MIPIM'de ' Türkiye'nin En İyi Projesi ' ödülünü kazandı.

İki Design Group MIPIM’de Spine Tower ile ödül kazandı!

Türkiye’ nin en büyük mimarlık şirketleri arasında yer alan İki Desing Group, projelendirdiği Spine Tower ile MIPIM’ de “Türkiye’nin En İyi Projesi ” ödülünü kazandı.

İki Design Group MIPIM'de Türkiye'nin En İyi Projesi ödülünü kazandı!

Türkiye' nin en büyük mimarlık şirketleri arasında yer alan İki Design Group, projelendirdiği Spine Tower ile MIPIM ' de Türkiye'nin En İyi Projesi ödülünü kazandı...

Has ve Evra Group Şirketleri Pendikspor'a sponsor oldu!

Türkiye'nin en eski spor kulüplerinden Pendikspor 'un yeni sponsorları, Anadolu yakasının ilk ve tek oto AVM'si Oto World Asya'nın ortakları Has ve Evra Group oldu.

Has ve Evra Group Şirketleri Pendikspor'a sponsor oldu!

Yaklaşık 25 yıldır Pendik ve çevresinde projeler geliştirerek bölgenin gelişimine katkıda bulunan Has ve de Evra Group Şirketleri, ilçenin spor takımına da sponsorluk desteği sağlıyor.

Jeneratör firması Kırcı Group iflas erteleme istedi!

TÜRKİYE’nin dev şirketleri ile çalışan jeneratörcü Kırcı Group, 650 milyon TL’yi aşan borçla iflas erteleme istedi. Bu rakam, bugüne kadar yapılan başvurular arasındaki ‘en yüksek borç’ olarak kayıtlara girdi. İki kamu bankasının alacağı 300 milyon TL’yi

Kırcı Group iflas erteleme istedi!

Mali zorluk yaşayan şirketlerin son 10 yıldır yaptıkları iflas erteleme başvurularında bir ilk yaşandı. Türkiye'nin dev şirketleri ile çalışan Kırcı Group 650 milyon TL'yi aşan borçla iflas erteleme istedi...

tesa group şirketleri Haberi

tesa group şirketleri

Bünyesinde Askent, TESA Yapı, TEMU Çorap, MUTE Çorap ve TESA Dış Ticaret şirketlerini barındıran Tesa Group, 1988 yılından bu yana inşaat ve tekstil sektöründe faaliyet. 


Tesa Yapı, 1988 inşaat sektöründeki faaliyetine başladı. Firma bugüne kadar birçok prestijli toplu konut ve ticari gayrimenkul projesine imza attı. Livza markası ile konut üreten firma, adından sıkça söz ettiriyor

Tesa Yapı şimdilerde ise Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Livza Zeytinburnu projesi için düğmeye basan firma kaliteli, modern ve sağlam yapılar inşa etmeyi kendine ilke edindi.

Tesa Group, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile el...