16 / 05 / 2024

Tescilsiz logo

Tescilsiz logo

Ekonomi Bakanlığı’nın Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesine İlişkin 2009/5 Sayılı Tebliğ’de değişiklik yapıldı. Buna göre artık Ocak 2014 tarihinden sonra tescilsiz logoya yurtdışı teşviki verilmeyecek...

Porsche logosunu değiştirdi! İşte yeni logo

Otomobil dünyasının prestijli markalarından biri olan Porsche logosunu güncelledi. İşte Porsche'nin yeni logosu...

Citröen'den radikal logo değişikliği! Artık otomobillerde bu logo olacak

Citroen, yeni logosunun tanıtımını yaptı. Sade bir tasarıma sahip olan yeni logo, 2023 yılı itibarıyla tüm modellerde kullanılacak.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binasına yeni logo!

Uzun zamandır inşaat çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) yeni bina 29 Ekim'de açılacak. Yeni bina için yeni logo tasarlandı.

Kartal Hürriyet Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı!

Kartal İlçesi, Hürriyet Mahallesi, 5 pafta, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 132, 133, 139, 142, 143 parsellerin bir kısmı, 141, 131 parsellerin tamamı ve 4059 adanın kuzeyindeki tescilsiz alana ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli azım ve uygulama imar planı askıda...

Bağcılar Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, Merkez Mahallesi, 358 ve 359 parsellerin Batısındaki tescilsiz kısma ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Hasanoğlu Şirketler Grubu 25'inci yılını kutladı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu’nun katılımıyla gerçekleşti. Gecede grup bünyesinde 15 yıl ve üzerinde çalışanlara Haluk Hasanoğlu tarafından ödül takdim edilirken, yeni logo ve kurumsal film de katılımcılarla paylaşıldı.

Tarihi Yarımada'da Koruma Kurulu devre dışı!

Tarihi Yarımada Fatih’ten sonra, Beyoğlu’nda da bundan böyle tescilsiz yapılarla ilgili tüm projeler ilçe belediyesi tarafından kabul edilecek.

Kapalıçarşı tehlikede mi?

Kültür Varlıkları Koruma Kurulu’nun Tarihi Yarımada’da tescilsiz parsellerde yetkisini Fatih Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Müdürlüğü’ne (KUDEB) devretmesi, gündeme oturdu.

Tarihi Yarımada'daki tescilsiz parseller Fatih Belediyesi’ne iade edilecek!

Hürriyet’in manşetine taşıdığı, tarihi yarımadada Koruma Kurulu’nun İBB Meclisi’nde baypas edilmesi kararından bir ay önce Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Koruma Kurulu’nu devre dışı bıraktığı ortaya çıktı.

Özyurtlar N Logo İstanbul'da teslimler ne zaman?

Nlogo İstanbul Esenyurt projesinde ev fiyatları 149 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyan Nlogo İstanbul projesinde 48 ay 0 faiz taksitli ödemeler yapılıyor...

Ağaoğlu Central Park için logo tasarımı yarışması düzenliyor!

Ağaoğlu, Bakırköy’deki şehir parkının hemen yanındaki Ağaoğlu Central Park projesi için uluslararası logo tasarımı yarışması düzenliyor. Başvuruları 15 Mart’a kadar sürecek yarışmanın büyük ödülü ise 10 bin dolar.

Özyurtlar N Logo İstanbul ödeme şartları!

Özyurtlar N Logo İstanbul projesinde stüdyo daire fiyatları 139 bin liradan başlıyor. İstanbul Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul projesi bu yıl ortasında teslim ediliyor...

N Logo İstanbul Evleri satış ofisi!

N Logo İstanbul Evleri satış ofisi iletişim numarası 0850 460 90 97 olarak belirtiliyor. Konutların minimum 40 metrekare büyüklükte dizayn edildiği proje 7 blok halinde yükseliyor.

Tescilsiz logo Haberi

Tescilsiz logo

Ekonomi Bakanlığı’nın Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesine İlişkin 2009/5 Sayılı Tebliğ’de değişiklik yapıldı. Buna göre artık yurtdışı işlemlerde teşvik alınabilmesi için yurtdışındaki işlemlerde kullanılan logo ve marka ibaresinin aynı şekli ile yurtiçinde de marka tescilinin yaptırılması gerekiyor. Ocak 2014 tarihinden sonra yapılacak fuarlara katılımda bu koşula uymayan başvurulara teşvik desteği verilmeyecek.


Türkiye’nin lider marka ve patent vekilliği şirketi Destek Patent önümüzdeki yıl yurtdışında fuarlara katılacak firmaları dikkatini, Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesine İlişkin 2009/5 Sayılı Tebliğ’de gerçekleştirilen değişikliğe çekiyor. Tebliğde yapılan değişiklik uyarınca artık yurtdışındaki fuarlara katılmak üzere teşvik almak isteyen şirketlerin, yurtdışındaki işlemlerde kullandıkları logo ve marka ibaresinin aynı şekli ile yurtiçinde de marka tescilini yaptırması gerekiyor.


Ocak 2014 sonrasındaki fuarlara dikkat


Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz,...