28 / 04 / 2024

Tescon-Sodex imza töreni

Tescon-Sodex imza töreni

Makina Mühendisleri Odası ve Hannover Messe Sodeks Fuarcılık arasında Tescon-Sodex 2017 Fuarı'na ilişkin imza töreni yarın gerçekleşecek.

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Gaziray sözleşmesi imza töreni ertelendi!

Gaziray Banliyö Hattı ve Hafif Raylı Ulaşım Projesi'nde 8 elektrikli tren setinin (32 araç) tasarım, temin ve montajı için yapılacak sözleşmenin imza töreninin ertelendiği açıklandı.

Rönesans polipropilen tesisi imza töreni 28 Kasım'da!

Rönesans Holding, Sonatrach ve Bayegan Ortaklığında Polipropilen Üretim Tesisi Projesi İmza Töreni 28 Kasım'da gerçekleştirilecek.

GS Workinton imza töreni 8 Ağustos'ta!

Galatasaray Spor Kulübü, Türkiye'nin ilk "Yaşayan Stat" projesini Workinton ile gerçekleştiriyor. GS Workinton imza töreni 8 Ağustos'ta gerçekleşecek.

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

Türkerler Holding işbirliği imza töreni 11 Ekim'de!

İnşaat sektörünün öncülerinden Türkerler Holding, Türkiye ekonomisinin köklü bir kuruluşuyla önemli bir işbirliği kararı aldı. Anlaşmanın detaylarının da açıklanacağı imza töreni 11 Ekim 2016 Salı günü gerçekleştirilecek.

Tescon-Sodex 2017 fuarı imza töreni yarın!

Makina Mühendisleri Odası ve Hannover Messe Sodeks Fuarcılık arasında Tescon-Sodex 2017 Fuarı'na ilişkin imza töreni yarın gerçekleşecek.

Rönesans Sürdürülebilir Geleceği Tasarla ödül töreni 5 Nisan'da!

Rönesans Holding tarafından düzenlenen “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasının ödül töreni 5 Nisan 2016’da, Saat 19.00 da Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nda düzenlenecek.

TİKA'nın 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtım töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Projeleri Tanıtım Töreni'nde konuştu. TİKA'nın 4 kıtada, 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtımı yapıldı.

Türk mimardan Gürcistan Batum'a yeni stadyum!

Yurtiçi ve yurtdışında birçok spor projesinin mimarlığını yapan Bahadır Kul Mimarlık, Gürcistan'ın Batum Stadyumunu da portfolyosuna ekledi. Batum Stadyumu' nun basma tanıtımı ve imza töreni Batum'da gerçekleşti.

İZBAN Torbalı töreni 14 Şubat'ta!

İZBAN'ın bir hafta ertelenen resmi töreni, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun katılımlarıyla 14 Şubat'ta yapılacak.

Aydın Çakırbeyli’de temel atma töreni yapıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Merhum Başbakan Adnan Menderes’in köyü Çakırbeyli’de düzenlenen temel atma töreni adeta mitinge döndü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, temeli atılan tesisin Mayıs ayında tamamlanacağını belirtti.

AIPH'nin Yılın Üreticisi Ödül Töreni Essen'de yapıldı!

Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği'nin (AIPH) Yılın Üreticisi Ödül Töreni, Almanya'nın Essen kentindeki dünyanın en büyük bahçecilik fuarında yapıldı.

Tescon-Sodex imza töreni Haberi

Tescon-Sodex imza töreni

Makina Mühendisleri Odası ve Hannover Messe Sodeks Fuarcılık arasında Tescon-Sodex 2017 Fuarı'na ilişkin gerçekleşecek olan imza töreni, 05 Mayıs 2016 Perşembe saat 13.00’da ISK-SODEX Fuarı’nın gerçekleştiği CNR Expo Center’da...