04 / 05 / 2024

Tetra Sualtu

Tetra Sualtu

Tetra Sualtu Hizmetleri ve Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ozan Oğuz, Mehmet Bakioğlu, Mehmet Akgöze ve Ersun Büyükgöze tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Üsame Çelik, Fetih Hamza Civelek, Hakkı Enes Sönmez ve Oğuzhan Sina Kaya ortaklığında kuruldu.

Tetra Dizayn Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tetra Dizayn Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Latif Yüksel ve Serkan Yüksel tarafından kuruldu.

Tetra Tek Metal Elektrik Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tetra Tek Metal Elektrik Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf   Şeker tarafından kuruldu. 

İKON16'da satışlar başladı! Yeni proje!

Maya Konut Planlama ve Tetra Mimarlık iş birliğinde, Mudanya’nın Burgaz – Altıntaş yolunda inşa edilen İKON16’ya ilgi gün geçtikçe artıyor. Proje sadece Türkiye genelinden değil, yurtdışından da yoğun talep görüyor.

Tetra Group İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tetra Group İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Myrat Amangeldıyev ve Serkan Zorel ortaklığında kuruldu. 

Tetra Medya İnşaat İş Makinaları Turizm Ve Kimya Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tetra Medya İnşaat İş Makinaları Turizm Ve Kimya Ticaret Sanayi Limited Şirketi Murat Ataş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tetra Sualtu Hizmetleri ve Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tetra Sualtu Hizmetleri ve Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ozan Oğuz, Mehmet Bakioğlu, Mehmet Akgöze ve Ersun Büyükgöze tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Tetra 2 Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tetra 2 Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Kavuncu, İsmail Kavuncu tarafından 4 milyon 680 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Mayıs'ta Bahçelievler'de kuruldu.

Tetra Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tetra Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Nebi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Çekmeköy, Aydınlar Mahallesi, Duygu Sokak'ta kuruldu.

Yakacık İz Tetra Üstünevler'de satışlar tamamlandı!

İstanbul Kartal Yakacık'ta hayata geçirilen İz Tetra Üstünevler projesinde tüm dairelerin satışları tamamlandı...

Moodcity'de son 3 daire! 240 bin TL'ye 2+1 dubleks!

İki yıl önce yaşamın başladığı Moodcity projesinde satılık 3 adet daire kaldı. Tetra Yapı tarafından yapılan Moodcity'de 2+1 dubleks daire 240 bin liraya satılıyor

İz Tetra Üstünevler projesinde 2+1 evler 260 bin TL!

İz Tetra Üstünevler projesinde 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 260 bin liradan başlıyor!

Moodcity Büyükçekmece'de 270 bin TL'ye 3+1! Oturuma hazır!

Tetra Yapı'nın hayat verdiği Moodcity Büyükçekmece projesinde son konutların satışları devam ediyor. Projede yaşam iki yıl önce başladı

Tetra Sualtu Haberi

Tetra Sualtu


Tetra Sualtu Hizmetleri ve Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ozan Oğuz, Mehmet Bakioğlu, Mehmet Akgöze ve Ersun Büyükgöze tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 



Tetra Sualtu Hizmetleri ve Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Konusuyla ilgili yerli ve yabancı gemilerin ve deniz nakil vasıtalarının, bakım onarımını yapmak, yedek parça ve malzemelerinin alım satımını yapmak, gemi inşa etmek ve gemi işletmeciliği yapmak,Konusuyla ilgili tersane ve yüzer havuzlarla, T.C. Karasuları dahilinde ve yurtdışında her türlü gemilerin su raspası, kum raspası, çekiç raspası, tamir, boyama, kızaklama, kurtarma, sökümünü  vb. yapmak  veya başkasına yaptırmak, Her türlü sınai ve tıbbi amaçlarla kullanılan, organik ve inorganik kimyevi maddelerle, madeni yağların, reçinelerin, tiner, boya ve diğer petrol  ürünlerinin, sınai gazların, oksijen, astilen, freon,...