04 / 06 / 2024

Tevfikoğulları Mühendislik

Tevfikoğulları Mühendislik

Tevfikoğulları Mühendislik İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Deniz Bahadır tarafından kuruldu.

Feyzioğulları Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feyzioğulları Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Akyiğit tarafından kuruldu.

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özcan ve Müslüm Özcan ortaklığında kuruldu.

Rızaoğulları Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Rızaoğulları Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Denktaş tarafından kuruldu.

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Güler ve Serdar Güler ortaklığında kuruldu.

Akıncıoğulları İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncıoğulları İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer İlker Akıncı tarafından kuruldu. 

Dağ Mühendislik Nihan Servet çifti dünya evine girdi!

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman ile Adile Dağ çiftinin kızları Nihan, Reşat-Refika Dağ çiftinin oğulları Servet ile dünya evine girdi.

Bekiroğulları Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekiroğulları Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özcan Özbey tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tevfikoğulları Mühendislik İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tevfikoğulları Mühendislik İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Deniz Bahadır tarafından kuruldu.

Burakyol Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burakyol Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi, Raşit Hacıoğulları 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Ağaoğulları Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaoğulları Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Zeki Baran tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi, Adnan Nejat Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Tevfikoğulları Mühendislik Haberi

Tevfikoğulları Mühendislik


Tevfikoğulları Mühendislik İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Deniz Bahadır tarafından kuruldu.


Tevfikoğulları Mühendislik İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,?satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum vekuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...