08 / 05 / 2024

Teymur Teymurov

Teymur Teymurov

SSAF Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fuad Garayev Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Teymur Teymurov Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Teymur tarafından kuruldu.

Üç Konak Turizm Ve Otelcilik Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Konak Turizm Ve Otelcilik Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hasgül ve Suat Teymur ortaklığında kuruldu.

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Deniz, Fettah Turğut, Mehmet Emin Turkak, Rıdvan Teymur ve Sedat İpek ortaklığında kuruldu.

Teymur Gayrimenkul Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Teymur Gayrimenkul Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Hüsnü Teymur tarafından kuruldu.

Itc İnşaat Malzemeleri Pazarlama İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Itc İnşaat Malzemeleri Pazarlama İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nasrulla Babayev, Zaur Teymurov tarafından kuruldu.

Sam Capital Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Capital Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zaur Teymurov tarafından kuruldu.

Gölcük Turizm Ve Otelcilik Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölcük Turizm Ve Otelcilik Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Balpetek, Hasan Hasgül, Suat Teymur ve Yaşar Çelen ortaklığında kuruldu.

Summer Grup Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Summer Grup Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Alver ve Erhan Teymur ortaklığında kuruldu. 

Mehmet Şimşek: Irak'ı yeniden inşa edeceğiz!

Teymur Otel'de düzenlenen Gaziantep-Irak İş ve Yatırım Forumu'nun açılışına Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek katılım gösterdi. Şimşek önemli açıklamalarda bulundu. 

Akt Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akt Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdulkadir Teymur tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öz Uzman Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Uzman Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Abdurrahman Teymur tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Scr Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Scr Gayrimenkul Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zaur Gahramanov, Mammad nazaralıyev ve Teymur Abasgulıyev imzasıyla kuruldu.

Lts Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Lts Emlak Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zaur Gahramanov, Mammad nazaralıyev ve Teymur Abasgulıyev imzasıyla kuruldu.

Teymur Teymurov Haberi

Teymur Teymurov

SSAF Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fuad Garayev Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Teymur Teymurov Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu. 


SSAF Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; - Her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konut iş yerleri, resmi daireler, bankalar sağlık ve eğitim kurumları sanayi tesisleri sosyal ve turistik tesisler tatil köyleri, villa yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde analiz ve fizibilite çalışmaları sunmak, gayrimenkul projelerine ilişkin yatırım faaliyetlerinde bulunmak, - Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştırması yapmak en yüksek ve en iyi kullanım değer analizi tespitinde bulunmak, yatırım stratejileri belirlemek ve geliştirmek,...