03 / 05 / 2024

Tez Can Metal İnşaat iletişim

Tez Can Metal İnşaat iletişim

Tez Can Metal İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Gürel tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da Şişli, Eskişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Reyka Metal İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Reyka Metal İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Limited Şirketi Pendik’te 1 milyon TL bedel ile Murat Can Niğdelioğlu tarafından kuruldu.

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Can Birol tarafından kuruldu.

Hellas Metal İnşaat Hırdavat Kimyevi Maddeler Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hellas Metal İnşaat Hırdavat Kimyevi Maddeler Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Can tarafından kuruldu.

Sadakat Metal İnşaat Elektrik Hırdavat Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadakat Metal İnşaat Elektrik Hırdavat Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Sedat Can tarafından kuruldu.

Tash Makina Sondaj İnşaat Metal Reklam Temizlik Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tash Makina Sondaj İnşaat Metal Reklam Temizlik Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ali Can Boynukısa tarafından kuruldu.

Boyga İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boyga İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Selim Serkan Can tarafından kuruldu.

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Can Aldoğan ve  Zeki Aldoğan tarafından kuruldu.

Ekum Alüminyum Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekum Alüminyum Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Can Çelik tarafından kuruldu.

Barışcan Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışcan Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Akdemir tarafından kuruldu.

Can Karaca İnşaat Metal Demir Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Karaca İnşaat Metal Demir Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Garip Işık tarafından kuruldu...

Can Can Metal Makina İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Can Metal Makina İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Orus tarafından kuruldu. 

Tez Can Metal İnşaat iletişim Haberi

Tez Can Metal İnşaat iletişim

Tez Can Metal İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Gürel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


Tez Can Metal İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 - METAL  a.   Yurdumuzda istihraç olunan ve özellikle dökme demir çelik alüminyum magnezit kobalt kurşun kalay bakır krom gibi madenlerin cevher veya işlenmiş halini veya alaşımlarının ithalat ihracat pazarlama ve dahili ticareti ile mümessilliğini yapmak,  b.   Her türlü demir ve metal ürünlerinin ham mamul ve yarı mamul ürünlerinin yan ürünlerine toptan ve perakende alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak, c.   Demir çelik sanayi ürünleri olan tüm mamul yarı mamullerin sac teneke pik çelik malzemeleri dolu demir diğer yassı mamul sıfatına haiz mamuller boru...