02 / 05 / 2024

tg yapı şehrin rengi

tg yapı şehrin rengi

Şehrin Rengi Evleri 'nde fiyatlar 160 bin liradan başlıyor, projede yer alan konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon olarak tasarlandı...

Şehrin Rengi Konutları'nda 160 bin liraya 2+1! Eylül'de teslim!

Ataşehir Şehrin Rengi 'nde satışlar devam ediyor, teslimlerin Eylül 2013'te gerçekleşmesi planlanan projede minimum fiyat 160 bin lira olarak belirlendi

Ataşehir Şehrin Rengi Evleri'nde 280 bin liraya 3+2!

Şehrin Rengi Evleri'nde teslimlerin Kasım 2013'te gerçekleşmesi planlanıyor, fiyatların 160 bin liradan başladığı projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

TG Yapı Şehrin Rengi'nde 280 bin liraya 3 oda 2 salon!

Ataşehir Şehrin Rengi Evleri'nde fiyatlar 160 bin liradan başlıyor, projedeki konutların Eylül 2013'te teslim edilmesi planlanıyor

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'na onay çıkmadı!

İBB tarafından proje ve finansı hazırlanan, şehrin batı yakasındaki 3,5 milyon kişiye hizmet sunacak olan 18,4 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'nun Cumhurbaşkanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

Buca Cezaevi arsasına AVM yapılacak mı?

Buca’da yaklaşık 62 sene hizmet sunan fakat daha sonra şehrin gelişimiyle beraber yerleşim alanlarının merkezinde kalan Buca Cezaevi, 1 ay önce kapatıldı ve tamamen tahliye edildi. Peki şimdi Buca Cezaevi'nin yerinde ne yapılacak?

Kahramanmaraş'a şehrin en büyük millet bahçesi geliyor!

Kılavuzlu’da yapımı süren millet bahçesi inşaatından incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin en büyük millet bahçesi projesinin hayata geçirildiğini açıkladı. 

İstanbul Arnavutköy'de 5 milyar TL'lik sanayi sitesi yapılacak!

Şehir içinde sıkışan, yeterli büyüklüğe sahip olamayan sanayi sitelerini uygun altyapıyı sağlayarak şehrin çeperlerine çıkarmak için harekete geçildi. İstanbul Arnavutköy'de, 1.650 dönümlük alanda, 5 milyar TL maliyetle, 3 bin 500 iş yeri için dev bir site yapılacak.

Mardin'de eski yapılar yıkılıyor!

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, şehrin siluetini bozan ve görüntü kirliliğine neden olan betonarme yapıların yıkım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

İnsay Yapı'dan şehrin ortasında müstakil yaşam akımı!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesiyle konutta 'Şehrin ortasında müstakil yaşam' akımı başlattı.

Kuşadası’nda bin 500 yıllık ağacın yanına yapılan villa yıkıldı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve zamanla genişleyen şehrin içinde kalan bin 500 yaşındaki zeytin ağacının yanına villa yapılması engellendi.

Sanayi alanları 'yatay yapılaşma' için şehrin dışına taşınacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Yatay mimari için şehirlerde yer yok" değerlendirmelerine katılmadığını ifade ederek, "Artık şehrin içinden çıkması gereken sanayi alanlarımız var. Bu alanları taşıyacağız." diye konuştu....

Kanal İstanbul şehrin çevresel sigortası olacak!

Hazırlanan Çevre Düzeni Planı ile İstanbul'un riskli yapılarının yoğun olduğu alanlarda bulunan yapı stoğu, Kanal İstanbul'un her iki yakasına yerleştirilecek. Planlamalar şehrin doğal, kültürel, tarihi ve sosyal özelliklerine göre yapılacak.

Malatya Yeşilyurt'un mimari yapısı tehlikede!

Şehrin mimari yapısındaki tehlikeden bahseden Malatya Yeşilyurt Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Şahin, “Şehrin siluetini bozmadan, depreme dayanıklı yeni yapı alanlarını, stoklarını oluşturmalıyız'' dedi.

Dikey yapılaşma şehrin güzelliğini ortadan kaldırıyor!

CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile ortak yayına katılan AK Parti adayı Binali Yıldırım, "Dikey yapılaşma kötü bir şey hem şehirde sosyalleşmeyi ortadan kaldırıyor, aynı zamanda da şehrin güzelliğini, kimliğini ortadan kaldırıyor" dedi.

Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak!

Folkart Yapı, İzmir'de 850 milyon liralık yatırımla Folkart Vega projesine başladı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'in merkezinde, Alsancak ile Halkapınar arasında İzmir Körfezi'nin tam karşısında yer alan Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak" diyor.

Anka Yapı Anka Cadde nerede?

"Şehrin yeni merkezinde, yepyeni bir yaşam!" sloganıyla basına tanıtılan Anka Cadde projesi 105 adet konut, 24 adet ticari üniteden oluşuyor.  Peki Anka Yapı Anka Cadde nerede?

tg yapı şehrin rengi Haberi

tg yapı şehrin rengi


İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir 'de yaşama geçirilen Şehrin Rengi Evleri 'nde satış süreci devam ediyor. Proje TG Yapı imzası ile yükseliyor.


6 katlı 2 blok halinde inşa edilen Ataşehir Şehrin Rengi 30 konuttan meydana geliyor. Proje 3 bin 200 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Şehrin Rengi 'nde; 2 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan  2 oda 1 salon daireler 65 ile 89 metrekare arasında, 3 oda 2 salon daireler 160 metrekare olarak tasarlandı.


Ataşehir Şehrin Rengi fiyatları:

2+1 daireler 160 bin TL'den,

3+2 daireler 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Eylül 2013 'te teslim edilecek olan Şehrin Rengi 'nden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi  imkanından yararlanabiliyor.


Şehrin Rengi Konutları 'nda; fitness salonu, çocuk parkı,  süs havuzu, çocuk...