25 / 08 / 2024

thanx co dekorasyon

thanx co dekorasyon

Zeynep llıcalı çocuk yatak odası ve banyosunu kendi tasarlamış. Odanın avizesi kırmızı topuklu ayakkabılardan yapılmış.

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Sevengil tarafından kuruldu.

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Edibe Köprülü, Elif Sena Silan, Yusuf Köprülü, Hikmet Coşkun ve Halil Mert Çelebi ortaklığında kuruldu.

Adalar Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalar Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Coşkun ve Ufuk Sanatçı ortaklığında kuruldu.

Vodafone Arena’nın ofislerini Zeynep Ilıcalı tasarladı!

Beşiktaş Kulübü’nün yönetim ofisleri, kısa süre önce Vodafone Arena’ya taşındı. Ofislerin dekorasyonuna ise Zeynep Ilıcalı’nın ortağı olduğu mimarlık şirketi Thanx Co. imza attı. Ilıcalı “Fikret Başkan bize güvendi, ortaya çıkan sonuçtan da memnun kaldı” dedi.

Cy Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cy Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Coşkan Özbek imzasıyla kuruldu.

Zeynep Ilıcalı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı!

Londra'da yeni bir hayat kurmuş Zeynep Ilıcalı'nın özgün tasarımların yer aldığı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı. Bu radikal kararının nedeni merak ediliyor.

Say Reklam Yapı Dekorasyon Borsi Gmbh & Co. KG ile iştirak sağladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Borsi GmbH & Co. KG'nin (Borsi) %49,9 hissesinin şirket üzerine geçtiğini bildirdi..

Eryapı Dekorasyon Seramik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryapı Dekorasyon Seramik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hakan Coşkun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Loca Sitesi, B Blok'ta kuruldu.

İhsan Coşkun: Vodafone Arena 'da 3 vardiya halinde 24 saatlik çalışmalara başlanacak!

İhsan Coşkun, "İnşaat çalışmaları, programımızın daha ileri bir seviyesinde ve hızlı bir şekilde sürdürülmektedir. Bir müddet sonra 3 vardiya halinde 24 saatlik çalışmalara başlanacaktır" dedi

Fuga Mobilya iç mimarlık ve dekorasyon danışmanlığı hizmeti veriyor!

Modem ve fonksiyonel tasarımlarıyla evlerin yaşamaya değer anlarına ortak olan Fuga Mobilya, ücretsiz iç mimarlık ve dekorasyon danışmanlığı ile fark yaratıyor yaşam alanlarını yenilemek isteyenlere hitap ediyor...

Akaysan İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akaysan İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Akay tarafından 10 bin liralık 3 Ocak tarihinde Ümraniye, Yukarı Dudullu Mahallesi, Doğanevler Caddesi 'nde kuruldu

Coşkun Doğmuş: MESİAD'ın temel hedefi, kent gelişimine katkı sağlamak!

Coşkun Doğmuş: MESİAD, geleceği kurgulamak adına var olan bütün verileri en iyi şekilde değerlendirerek, kent yaşamına, ekonomik gelişmeye, sosyalleşmeye dönük çalışmalar içinde başarılı olmuş iş insanları grubudur.

SC Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SC Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Cemil Yılmaz, Hasan Beyazıt tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta Şişli, Fulya'da kuruldu

thanx co dekorasyon Haberi

thanx co dekorasyon

'Survivor', 'Yetenek Sizsiniz', 'Var mısın Yok musun' yarışmalarının yapımcısı Acun llıcalı ile eşi, Thanx Co Dekorasyon'un ortağı Zeynep llıcalı, Bebek'teki muhteşem evlerini Elle Decoration Dergisi'ne açtı. Rengarenk, sürprizli, farklı tarzları birleştiren 600 metrekarelik, 3 katlı villa görenleri hayran bırakıyor. Zeynep llıcalı "En sevdiğim renk çok renklilik. El işçiliği, kalite, doğallık, organik ürünlere olan ilgim ile isteklerimi şekillendirdim. Evimizin yanında küçük bir orman, karşımızda eşsiz Boğaziçi var"...