29 / 04 / 2024

The Dream Dubai Marina projesi

The Dream Dubai Marina projesi

TAV İnşaat, gerçekleştirdiği gökdelen projeleriyle de tanınıyor. Bu projelerin başında Dubai Marina'da 425 metre yüksekliğe ulaşan The Dream Dubai Marina projesi geliyor. Proje Burj Halifa'nın ardından BAE'deki en yüksek ikinci gökdelen olacak.

Dubai küresel inşaat piyasasının hedefinde!

25-28 Kasım’da Dubai’de düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı The BIG 5 Show ile 220 Türk firması bölgenin en seçkin platformunda ürünlerini sergileyerek, ihracatlarını ikiye katlayacakları birçok iş anlaşması ve ortaklıklara imza attı...

The BIG 5 Show Dubai fuarına rekor katılım!

The BIG 5 Show Dubai, Ortadoğu’nun en büyük, dünyanın ise sayılı yapı fuarlarında biri olarak nitelendiriliyor. Bu yıl 39’uncu kez kapılarını açan bu dev organizasyona 2 bin 500 firma katıldı.

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

Kalekim Dubai Big 5’ta!

Kalekim, Dubai’de düzenlenen dünyanın önemli yapı fuarlarından ‘Dubai The Big5 Show’da yenilikçi ürünleriyle büyük ilgi gördü. mlerine son veriyor.

The Global Franchise Market Fuarı 14-15 Kasım'da!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin önemli şirketlerinden INDEX Holding bünyesindeki Index Fuarcılık tarafından düzenlenecek The Global Franchise Market Fuarı, 14-15 Kasım tarihleri arasında, Dubai Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Macau The 13 Hotel 2017'de açılacak!

Dubai ve Macau arasında yaşanan “lüks otel” mücadelesine son noktayı Macau’da açılması planlanan “The 13” isimli otel koydu.

The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Sektöründe dünyanın en büyük fuarı olan The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı Dubai'de kapılarını açtı. Yapı malzemesi tedarikçisi ve yüklenici olarak son 10 yılda Körfez bölgesinde önemli başarılara imza atan Türkiye fuarın gözdesi oldu.

Penta, The Big 5 Dubai’de!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

The Dubai One'a 1,2 kilometrelik kayak pisti yapılacak!

Yaz aylarında sıcaklığın 50 dereceyi bulduğu Dubai'de lüks sınır tanımıyor. Yeni yapılacak olan 'The Dubai One' adlı binada dünyanın en büyük kapalı kayak merkezi bulunacak! Tesisin pisti ise 1,2 kilometre!

Dubai’nin gözü zirvede!

Dubai, dünyanın en yüksek rezidansını inşa ederek rekoru ele geçirmeye hazırlanıyor. 710 metre yükseklikte planlanan ve ‘The Dubai One’ olarak adlandırılan binada, 885 daire bulunacak.

Swissotel The Bosphorus 100 milyon Euro'ya yenilenecek!

Swissôtel The Bosphorus, 100 milyon euroluk yatırımla yenileniyor. Bir otel parasının harcandığı yenilenme için Burj el Arab oteli ve Dubai metrosunun mimarı Khuan Chew ile çalışılıyor

Dubai'de su altındaki villalar 3,5 milyon TL'ye satılıyor!

Dubai'deki "The World Islands Project" isimli dünya şeklindeki yapay adaların bir kısmına en alt katı su altında kalan üç katlı villalar inşa ediliyor. Projede fiyatlar 3 milyon 500 TL'den başlıyor!

The Dream Dubai Marina projesi Haberi

The Dream Dubai Marina projesi


Türkiye ve bölge ülkelerinde gerçekleştirdiği havalimanı projeleriyle büyüyerek kısa sürede sektörün liderleri araşma giren TAV inşaat, bu alanda dünyanın en büyük ikinci şirketi oldu. Sektörün saygın yayınlarından Engineering News Record (ENR) üstlendikleri projelere göre 2012'de her sektörde dünyanın en büyük inşaat şirketlerini açıkladı. 


DÖRT YILDIR LİSTEDE 

TAV inşaat 'ulaştırma' sektöründe 33. sırada yer alırken havalimanı inşaatında Bechtel'in ardından ikinci en büyük şirket oldu. TAV Grup CEO'su Sam Şener "TAV inşaat havalimanı tasarımı, yapımı ve finansmanı gibi zorlu ve karmaşık bir alanda uzmanlaştı ve hızla büyüyerek sektörün lider markaları arasına girdi. Bugün geldiğimiz noktada Abu DabiMidfield Terminali, Medine Havalimanı, Cidde Havalimanı Saudi Airlines hangarları, Riya d Havalimanı gibi projeleri üstlenerek son iki yılda Körfez Bölgesi'nde önemli bir başarı ivmesi yakaladık. TAV inşaat...