01 / 05 / 2024

the market açılış

the market açılış

Cihan Kamer Boğaz'da ikinci mekanını açtı. Boğaz'da bir ilke imza atarak yatlara şarküteri hizmeti de sunan The Market, dünya ve Türk mutfaklarından birçok ürünü aynı menüde buluşturarak Ramazan'da müşterilerine sunuyor...

Türkiye'de 7 yıl içinde orta vadede en az 20 bin market açılabilir!

Organize gıda perakende sektörüne yönelik hazırlanan "Ortakakıl Konferansları 2023" kapsamında açıklanan Ortakalan Perakende Raporu'na göre, Türkiye'de orta vadede en az 20 bin market açılması bekleniyor.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

İş yeri ve AVM açılışlarına 'eczane modeli' talebi!

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Eczane açılışlarındaki kanun gibi düzenlemeyle zincir market ve AVM'lerin de yan yana açılarak birbirlerine zarar vermesi önlenmeli." diye konuştu...

Devasa yapı The Vessel açıldı!

İngiliz tasarımcı Heatherwick tarafından tasarlanan, bal peteği formunda, birbiriyle bağlantılı bir dizi merdivenden oluşan devasa yapı "The Vessel" açıldı.

Serdar Bilgili'nin The Raleigh Hotel’i için açılış partisi!

Serdar Bilgili, 103 milyon dolara Miami’de aldığı The Raleigh Hotel’de açılış partisi düzenleyecek. Davete çok sayıda ünlü isim katılacak.

The Galata Hotel'in açılış töreni yapıldı!

The Galata Hotel'in açılışında konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 24 Haziran seçimlerinin belirsizlikleri ortadan kaldıracağını ve Türkiye ekonomisine iyi geleceğini söyledi. 

Manolya Onur, Phuket'te market açtı!

Çıtır sevgili rekorunu elinde bulunduran 1975 Türkiye ikinci güzeli Manolya Onur ile kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Can Bozok, yaklaşık yedi yıl önce Phuketli olmuştu. Manolya Hanım, eski eşinden kazandığı tazminatla Phuket'te bir çamaşırhane ile bir de market açtı.

Antalya The Land of Legends Theme Park Temmuz'da açılıyor!

Türkiye'nin en büyük yaşam ve eğlence parkı The Land of Legends Theme Park, Antalya'da Temmuz ayında açılıyor. Projenin tüm etapları tamamlandığında 4 milyar TL'lik yatırım olacağı öngörülüyor.

Bolu Esas 14 Burda AVM bugün açılıyor!

Bolu'nun ilk alışveriş merkezi Esas 14 Burda, bugün açılıyor. Esas 14 Burda 120 mağazasıyla hizmete girecek ve İçinde giyim, market, restoran, cafe, sinema gibi bir çok alan barındıracak.

The Public Hotel'de eğlenceli açılış!

İstiklal Caddesi'nin en eski binalarından olan 1901 yapım Sırp Konsolısluğu, bugün The Public Hotel adıyla açılıyor. Otel DJ Suat Ateşdağlı'nın performansı ve Melike Konur'un şarkıları eşliğinde hizmete girecek.

Ömer Çelik The Residences at Mandarin Oriental otelinin resmi açılışını yaptı!

Mandarin Oriental Hotel Group'un, Türkiye ve Avrupa'daki ilk resort oteli 'Mandarin Oriental Bodrum; Göltürkbükü Cennet Koyu'nda geçtiğimiz ay içerisinde hizmete girmişti. Otelin resmi açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik yaptı..

Zorlu Center 6 Ekim'de açılıyor!

Zorlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, The Wall Street Journal Türkiye'ye, "Allah'tan bir şey gelmezse 6 Ekim'de açılıyoruz. Ekim ayında ya açılacak ya açılacak" dedi..

Cihan Kamer Kuruçeşme'de The Market'i açtı!

Cihan Kamer Boğaz'da ikinci mekanını açtı. Boğaz'da bir ilke imza atarak yatlara şarküteri hizmeti de sunan The Market, dünya ve Türk mutfaklarından birçok ürünü aynı menüde buluşturarak Ramazan'da müşterilerine sunuyor...

the market açılış Haberi

the market açılış

Cihan Kamer, Huqqa'dan sonra Kuruçeşme'de ikinci mekanı olan The Market'i açtı. Modern tasarımıyla ön plana çıkan The Market, ünlü Mimar Mahmut Anlar imzasıyla hazırlandı. 


Toplam 300 kişi kapasiteli The Market'in menüsünde hem herkesin rahatlıkla tanıyıp bileceği geleneksel ve klasik tatlar, hem de yeni ürünler yer alıyor. Tümüyle helal et sertifikasına sahip ve natürel ürünler kullanılarak hazırlanan klasik et ve bonfile çeşitleri, salkım köfte, burger çeşitleri, beef burger ve özel garnitürlerin yanı sıra etlerin maksimum düzeyde yumuşaklığını sağlayan dry-aged tekniğiyle hazırlanan "Foie Gras&Steak" ya da "Rib-Eye Steak" gibi farklı tatlar deniz mahsulleriyle birleşerek "surf&turf" sunum konseptinde "satır tabaklarla" sunuluyor. 


The Market'te en çok tavsiye edilen içecekler arasında; "Acılı ayran", The Market'e özel şıra kokteyli, alkolsüz Spice Marry kokteyli, zencefilli Mojito, 1 gün...