19 / 05 / 2024

The Oppidum son durum

The Oppidum son durum

Filmlerde görmeye alıştığımız 'büyük felaketler'den korunmak isteyen zenginlerin yaptırdığı sığınaklar gerçek hayata geçirildi. Çek Cumhuriyeti'ndeki 323 bin metrekarelik The Oppidum adlı kompleks, ihtişamıyla göz doldurdu.

One Clapham Junction'ın son etabı 'The Arrival' Türkiye'ye özel fiyat ve sınırlı sayıda daire avantajıyla satışta!

One Clapham Junction’ın merakla beklenen son etabı 'The Arrival' 3 Kasım Cuma günü Four Seasons otelde düzenlenen basın toplantısından sonra Türkiye’ye özel avantaj ve fırsatlarla satışa çıktı. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

The Superior Living yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla! Son fırsatları kaçırmayın

Ege Yapı tarfından İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde inşa edilen The Superior Living yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

The Bo Viera projesinin ÇED raporu onaylandı!

Bodrum’daki The Bo Viera projesinin son halinde incelemeler yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığından projeye onay çıktı. Şirket 139 dönüm büyüklüğündeki arazide 310 konut, 90 odalı otel ve 7 ticari yapı hayata geçirecek.

The Guardian'dan son dakika Kanal İstanbul haberi!

İngiltere’nin en çok satan gazetelerinden The Guardian, Kanal İstanbul’un temel atma törenine ilişkin dikkat çeken bir haber yayınladı.

The Economist, kripto parayı kapağına taşıdı!

En çok okunan dergiler arasında yer alan İngiliz The Economist dergisi, son sayısında kripto paraya büyük yer verdi. 

Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün!

Hürriyet’in öncülük ettiği, gayrimenkul sektörünü aynı çatı altında buluşturan Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün…

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

İş birliği yaptığı kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü yükselten Sign of the City Awards (SotCA) için başvuruları başladı. Sign of the City Awards’a son başvuru tarihi ise 4 Ekim olarak açıklandı.

Sign Of The City Awards 2017 başvuruları için son 3 gün!

Gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) yarışmasına başvurular 25 Ağustos tarihinde sona erecek. B

Macau The 13 Hotel 2017'de açılacak!

Dubai ve Macau arasında yaşanan “lüks otel” mücadelesine son noktayı Macau’da açılması planlanan “The 13” isimli otel koydu.

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

The House Residence Bomonti'de son 30 daire satışta!

Gayrimenkul değerleme uzmanları Bomonti’nin konut yaşamının yeni yıldızı olarak görüyor. Çehresi değişen semtte yazın The House Residence Bomonti ve The House Hotel’in açılması ile birlikte yeni bir dönüşüm yaşanması bekleniyor.

The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Sektöründe dünyanın en büyük fuarı olan The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı Dubai'de kapılarını açtı. Yapı malzemesi tedarikçisi ve yüklenici olarak son 10 yılda Körfez bölgesinde önemli başarılara imza atan Türkiye fuarın gözdesi oldu.

Çek Cumhuriyeti sığınakları gerçek hayata geçirdi!

Filmlerde görmeye alıştığımız 'büyük felaketler'den korunmak isteyen zenginlerin yaptırdığı sığınaklar gerçek hayata geçirildi. Çek Cumhuriyeti'ndeki 323 bin metrekarelik The Oppidum adlı kompleks, ihtişamıyla göz doldurdu.

The Oppidum son durum Haberi

The Oppidum son durum

Filmlerde görmeye alıştığımız 'büyük felaketler'den korunmak isteyen zenginlerin yaptırdığı sığınaklar gerçek hayata geçirildi. Çek Cumhuriyeti'ndeki 323 bin metrekarelik The Oppidum adlı kompleks, ihtişamıyla göz doldurdu. Sığınağın yer altında, yüzme havuzundan restorana kadar her türlü imkan bulunuyor. 10 yıl kendine yetecek elektriği olan tesise girenlerin hiç çıkmadan yine burada 10 yıl yaşayabileceği belirtiliyor.


Çek Cumhuriyeti'ndeki The Oppidum adlı 323 bin metrekarelik kompleks, milyonerlerin hiç çıkmadan 10 yıl yaşayabileceği şekilde inşa...