23 / 07 / 2024

Themıs Green Adres

Themıs Green Adres

Themıs Green Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Wwttach Alfred Wılhelm imzasıyla kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Adres değişikliği bildirim süresi 2021!

Bir kişinin yerleşim yeri adresinin değişmesi durumunda belirli bir süre içerisinde bildirimde bulunması gerekiyor. İşte adres değişikliği bildirim süresi 2021...

Themıs Mekanik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Themıs Mekanik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Yıldırım tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na Yeşil Bina Sertifikası! 

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (U.S. Green Building Council - USGBC) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold (Altın) seviyesinde almaya hak kazandı...

Green Vısıon Group İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Vısıon Group İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadalı Hassankhanı, Mohammadjavad Ahmad Akhoundı ve Seyyedvahıd    Pourhoseınımahmoodab ortaklığında kuruldu. 

Themıs Green Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Themıs Green Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Wwttach Alfred Wılhelm imzasıyla kuruldu.

Nilüfer Endülüs Park AVM adres!

Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. İşte şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Nilüfer Endülüs Park AVM adres bilgileri...

Burçkale Şile Green Village 2'de teslimler 2017 Mayıs'ta!

Burçkale Yapı tarafından hayata geçirilen Green Village 2 Şile projesinde teslimlerin 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.Projede 142 konut bulunuyor.

Green Village Şile 2'de teslimler 2017 Mayıs'ta!

Burç Yapı tarafından hayata geçirilen Green Village 2 projesinde teslimler 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede toplam 142 adet daire bulunuyor.

Burçkale Green Village 2 Şile'de kısa bir süre için 135 bin TL'ye!

Bahçeli, teraslı ve dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı Burçkale Green Village 2 Şile projesinde yer alan dairelerin fiyatları kısa bir süre için 135 bin TL'den başlıyor.

Green Village 2 Şile'de 135 bin TL'ye! 15 Mayıs son gün!

Burçkale Yapı tarafından gerçekleştirilen Green Village Şile 1 Projesi yakın bir tarihte teslim edilecek. Firma yeni projeni için uzun süren hazırlık sürecini tamamlayarak “Green Village Şile 2” projesini satışa sundu.

Green Village 2 Şile'de 135 bin TL'ye! Son gün 15 Mayıs!

Lansmana özel fiyatlarla satışlara devam eden Green Village 2 Şile projesinde daire fiyatları 135 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında bu fiyatlarla satışlar 15 Mayıs'a kadar sürecek.

Green Village 2 Şile'de ön talep sürecine özel indirimlerle!

Burçkale Yapı'nın ikinci Green Village projesi Green Village 2 Şile'de ön talep süreci devam ediyor. Green Village 2 Şile projesinde ön talebe özel yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Themıs Green Adres Haberi

Themıs Green Adres


Themıs Green Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Wwttach Alfred Wılhelm imzasıyla kuruldu. 


Themıs Green Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Şirket elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal eder.Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere elektrik piyasası mevzuatına uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır: a) Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü tesisi kurmak, işletmeye almak, devralmak,kiralamak, kiraya vermek, b) Üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasiteyi toptan satış lisansı sahibi tüzel kişilere, perakende lisansı sahibi tüzel kişilere ve serbest tüketicilere ikili anlaşma yoluyla satmak, 1) Faaliyet konuları ile ilgili olarak, acenteler, mümessillikler, şubeler açmak ve pazarlamacılık faaliyetinde bulunmak. 2) Faaliyet konuları ile...